logo

Başkan İlgezdi, 23 Haziran Seçimi Yıldönümünde Ataşehir Sokaklarında

Başkan İlgezdi, 23 Haziran Seçimi Yıldönümünde Ataşehir Sokaklarında

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın 2. Kez kazanıldığı 23 Haziran seçimlerinin yıldönümünde Ataşehir’de Başkan Battal İlgezdi’nin katıldığı program düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

23 Haziran seçiminin yıldönümünde esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan İlgezdi, açıklamasında, “Ziyaretimize gelen Tunceli Milletvekilimiz Polat Şaroğlu, Kütahya İl Başkanımız Zeliha Aksaz Şahbaz, Afyonkarahisar İl Başkanımız Yalçın Görgöz ile birlikte Ataşehir sokaklarındaydık. Esnafımızla sohbet ettik, vatandaşlarımızla selamlaştık.” Dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 23 Haziran seçimlerinin yıldönümünde düzenlenen programla ilgili yaptığı açıklamada, “Tunceli Milletvekilimiz Polat Şaroğlu, Kütahya İl Başkanımız Zeliha Aksaz Şahbaz , Afyonkarahisar İl Başkanımız Yalçın Görgöz ile Ataşehirli muhtarlarımızı #23Haziran seçimlerinin yıldönümünde, il ve ilçe yöneticilerimizle birlikte ilçemizde ağırladık.” İfadelerine yer verdi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte programa katılan konukları ve İlçe Başkanı Celal Yalçın ile CHP Ataşehir ilçe yöneticileri daha sonra İBB tarafından düzenlenen CHP Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile düzenlenen “Demokrasi Şöleni”ne katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ