logo

BAŞKAN İLGEZDİ ‘ANKETÇİLER MANİPÜLASYON YAPTI’

BAŞKAN İLGEZDİ ‘ANKETÇİLER MANİPÜLASYON YAPTI’

Anayasa değişikliği halk oylamasında Dilek Sabancı Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde oy kullanan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi anketleri “manipülasyon” olarak niteledi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini öngören Anayasa değişikliği oylamasında Dilek Sabancı Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde oy kullanan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi basına açıklama yaptı.

Sonuçların hayırlı olacağını, seçimin bir genel yada yerel seçim gibi olmayacağını düşündüğünü kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, anketçilerin manipülasyon yaptığını iddia etti.

Anayasa değişikliği oylaması yapıldığına dikkat çeken ama vatandaşın bir kısmının neler değiştiğini bilmediğinin altını çizen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi açıklamsında, “Sonuçların hayırlı olacağını, bu seçimin bir genel veya bir yerel seçim gibi olmayacağını düşünüyorum.  İlk defa anketçiler manipülasyon yaptı. Yüzde 60’ın üzerinde bir oran gösteriyorlar. Ben yüzde 54-55 hayır çıkacağını düşünüyorum.  Çünkü ben sokakta geziyorum. Bu vatandaş aynı vatandaş” ifadelerine yer verdi.

Referandumda vatandaş parti gözetmeden kendi tercihini kullanıyor olduğuna dikkat çeken Başkan İlgezdi,  aynı evde bile ayrı oy kullananların olduğun altını çizerek; “Onun için bu seçimin farklı sonuçlanacağını tahmin ediyorum. Ataşehir’de ne çıkarsa Türkiye’de o çıkar. Sonuçta Evet de çıksa hayır da çıksa ülkem için hayırlı olsun diyorum.”dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ