logo

Başkan İmamoğlu, ‘İstanbul’a 2 Olimpik Atletizm Pisti Daha’

Başkan İmamoğlu, ‘İstanbul’a 2 Olimpik Atletizm Pisti Daha’

Atletizm şampiyonlarını makamında kabul eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul’a Maltepe’den sonra, olimpik 2 atletizm pisti daha kazandıracağız.” dedi.  

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Balkan Atletizm Şampiyonası’nda iki şampiyonluk sahibi olan Türk atlet Devrim Kazan ile İstanbul Yarı Maratonu birincileri Fatma Demir ve Sezgin Ataç’ı makamında kabul etti.

Balkan Atletizm Şampiyonası’nda iki şampiyonluk kazanan Devrim Kazan ile İstanbul Yarı Maratonu birincileri Fatma Demir ve Sezgin Ataç İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti.

TÜRK ATLETİZMİNİ KONUŞTUK. SPORCULARA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Şampiyon sporcular ile Türk atletizmini konuştuklarını ifade eden Başkan İmamoğlu, “Devrim Kazan ile İstanbul Yarı Maratonu birincileri Fatma Demir ve Sezgin Ataç’la Türk atletizmini konuştuk. Sporculara da desteğimiz devam edecek.”

MALTEPE’DEN SONRA, OLİMPİK 2 ATLETİZM PİSTİ DAHA

Atletizm şampiyonlarını kabulü ile ilgili paylaşım yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, paylaşımında; “Balkan Atletizm Şampiyonası’nda iki şampiyonluk kazanan Devrim Kazan ile İstanbul Yarı Maratonu birincileri Fatma Demir ve Sezgin Ataç’la Türk atletizmini konuştuk. İstanbul’a, Maltepe’den sonra, olimpik 2 atletizm pisti daha kazandıracağız. Sporculara da desteğimiz devam edecek.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ