logo

Belediye Meclisi Toplantısı Uğurcan Demir’e Saygı İle Başladı

Belediye Meclisi Toplantısı Uğurcan Demir’e Saygı İle Başladı

Ataşehir Belediye Meclisi pandemi dönemindeki tedbirler kapsamında ara verilen toplantılarına Meclis Üyesi ve Meclis Divan Kâtibi Asil Üyesi Uğurcan Demir’i anarak başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi pandemi sorası ilk toplantısı 27 yaşında hayatını kaybeden CHP’li Meclis Üyesi Uğurcan Demir’i saygı ile anarak başladı

Toplantıda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Meclis 1. Başkanvekili Sevgi Uluğ, CHP Grup Başkavekili İlhami Yılmaz ve Ak Parti Grup Başkanvekili M. Naim Yağcı grupları adına kovid 19 hastalığına yakalanarak genç yaşta hayatını kaybeden Meclis Üyesi ve Ataşehir Belediye Meclisi Divan Kâtibi Asil Üyesi Uğurcan Demir’i anarak rahmet dilediler.

PANDEMİ DÖNEMİNDE GENÇ ARKADAŞIMIZ UĞURCAN DEMİR’İ KAYBETTİK

Toplantının açılışında üzüntüsünü dile getiren Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Sevgi Uluğ, “Çok üzülerek söylüyoruz, pandemi döneminde genç arkadaşımız Uğurcan Demir’i kaybettik. Bu gün o yok ve biz toplantıyı açıyoruz. Çok zor ve acı günler geçirdik.” İfadeleri ile Meclis üyelerini  Uğurcan Demir’i anısına saygı duruşuna davet etti.

KORONAVİRÜS (KOVİD 19) SALGININDAN İLK ETKİLENEN GENÇ ÜYE YAŞAMA TUTUNAMADI

Küresel tehlike Koronavirüs (Kovid 19) salgınından etkilenen ve kovid pozitif tanısı ile tedavi gördüğü hastanede yoğun bakımda yaşam mücadele veren 27 yaşımdaki Ataşehir Belediye Meclisi CHP’li Üyesi Uğurcan Demir, mücadeleyi kaybederek yaşama veda etmişti.

31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi listesinden Ataşehir Belediye Meclis üyesi seçilen Uğurcan Demir, çeşitli komisyonlarda aldığı görevlerin yanında Ataşehir Belediye Meclisi Divan Katip Asil Üyesi olarak görev yapıyordu.

Ataşehir Belediye Meclisi Genç Üyesini Kovid 19’dan Kaybetti

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ