logo

BELTUR’larda Spor İstanbul İle Ücretsiz Sabah Egzersizleri Başlıyor

BELTUR’larda Spor İstanbul İle Ücretsiz Sabah Egzersizleri Başlıyor

Spor İstanbul, Hafta içi her sabah 08.00’de Suadiye Sahil, Küçükyalı Sahil ve Hıdiv Kasrı Beltur noktalarında Spor İstanbul eğitmenleri eşliğinde egzersiz sonrası çaya davet ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB İştiraki Spor İstanbul, Hafta içi her sabah 08.00’de Suadiye Sahil, Küçükyalı Sahil ve Hıdiv Kasrı Beltur noktalarında Spor İstanbul eğitmenleri eşliğinde egzersiz programı başlatıyor

BELTUR noktalarında ücretsiz sabah egzersizleri başlatan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki Spor İstanbul, Hafta içi her sabah 08.00’de Suadiye Sahil, Küçükyalı Sahil ve Hıdiv Kasrı Beltur noktalarında Spor İstanbul eğitmenleri eşliğinde egzersiz sonrası çaya davet ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki Spor İstanbul tarafından BELTUR noktalarında ücretsiz sabah egzersizleri davetinde, “Beltur’larda ücretsiz sabah egzersizleri başlıyor! Hafta içi her sabah 08.00’de Suadiye Sahil, Küçükyalı Sahil ve Hıdiv Kasrı Beltur noktalarında Spor İstanbul eğitmenleri eşliğinde ücretsiz egzersiz gruplarımıza tüm İstanbulluları bekliyoruz. Egzersiz sonrası yorgunluk atmak için ikram çaylarımızı yudumluyoruz.
Daha aktif bir İstanbul için her güne egzersizle başlaman #GüzelHareket” ifadelerine yer verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ