logo

Big Chefs’in Kurucusu Gamze Cizreli AKAGİM’de

Big Chefs’in Kurucusu Gamze Cizreli AKAGİM’de

Kadınlara girişimcilik becerisi kazandırma projesi kapsamında Big Chefs’in Kurucusu Gamze Cizreli Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi(AKAGİM)’nde kadın girişimcilerle buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi’nin kadınlara girişimcilik kazandırma projesi kapsamında Big Chefs’in Kurucusu Gamze Cizreli Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi(AKAGİM)’nde kadın girişimcilerle buluştu.

Big Chefs’in Kurucusu Gamze Cizreli bugün Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezindeki kadın girişimcilerle buluştu. Etkinliğe Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya, Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt ve Yazı İşleri Müdürü Sevgi Topçu da katıldı.

Moderatörlüğünü Lodestar Business Solutions’tan Yönetim Danışmanı ve Eğitmen Şükür Çağlayan’ın yaptığı girişimcilik sohbetine yoğun katılım oldu.

Gamze Cizreli girişimcilik serüvenini tüm samimiyetiyle kadın girişimcilere aktardı. Girişimcilik yolunda inancın, iyi bir ekibin, dünyadaki gelişmeleri takip etmenin, hayal kurmanın ve sabrın önemini vurguladı.

GAMZE CİZRELİ VE BİG CHEFS’İN HİKAYESİ:

Ankara gibi zor beğenen, aslında yeniliklere İstanbul’a göre daha mesafeli olan bir kitleye türlü yenilikler, yaratıcı menüler ve çoğu detaylarda gizli sürprizlerle on yılı aşkın süredir dokunan Gamze Cizreli, Big Chefs’in temellerini 2006 yılında atıyor.

Ankara’dan sonra İstanbul’a ve Türkiye’nin geneline yayılmaya başlayan, Etiler lokasyonu ile İstanbul’a merhaba diyen Big Chefs, tüneldeki şubesi, Tarabya sahilinde müdavimlerini Boğaz havası ve manzarası ile buluşturuyor.

Büyük Şefler (Big Chefs) bugün Ankara, Istanbul, Gaziantep, Mersin, Antalya ve Samsun’da toplam 16 şubesi ile her gün binlerce kişiye en iyiyi sunmak için çalışıyor. Yılın 365 günü, günün her saati, en lezzetli yemekler, en taze ekmekler, en özel tatlılar, en hızlı ve en iyi servis, Büyük Şefler’in açık mutfağından çıkıyor.

BIG CHEFS’İN KURUCUSU GAMZE CİZRELİ KİMDİR?

Big Chefs Cafe & Brasserie’nin kurucusu Gamze Cizreli, aslen Diyarbakırlı bir ailenin en küçük kızı. Doktor olan babasının işinden dolayı bulundukları Konya’da Anadolu lisesinde okudu. ODTÜ İşletme’yi bitirdikten sonra savunma sanayi sektöründe çalışmaya başladı. Mezun olduktan sonra savunma sanayi şirketi FNSS’te yurtdışı satın almalardan sorumlu olarak 3 yıl çalıştı.3 yıl zırhlı araçlara parça satın alması yapan Cizreli, bu işin kendisine göre olmadığına ve daha sosyal bir iş yapmak istediğine karar verince geceleri bir restoranda hosteslik ve garsonluk yaptı. Burada işi öğrenerek, 1993’te kendi kafesi Cafemiz’i açtı, ardından Kuki, Quick China gibi restoranlar geldi. 2005 yılında aynı zamanda ortağı da olan eşinden boşanınca herşeyi bırakıp, ikinci girişimcilik serüvenine tek başına atıldı ve Big Chefs markasını yarattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ