logo

BİROL EKŞİ “8 MART’A ÖZEL GECE”

BİROL EKŞİ “8 MART’A ÖZEL GECE”

aedd-Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 3 Mart Perşembe günü düzenleyecekleri etkinlik ile ilgili basına bilgi verdi.

Ataşehir Engelliler Derneği, 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü için yapacağı etkinlik ile ilgili bilgilendirme amaçlı, Ataşehir yerel basın mensuplarını düzenledikleri kahvaltıda ağırladı.

Küçükbakkalköy Prestij Caddesi ‘Ara Sokak Cafe’de verilen kahvaltıya; İstanbulum Gazetesi’nden Ali Bal, Ataşehirde Gündem Gazetesi’nden Kadir İncesu, Ataşehir Kültür Dergisi’nden Cem Güldemir, Ataşehir Web İnternet Sitesi sahibi İsa Kırım, Bitaraf Gazetesi’nden Mesut Solak, Melike Acur ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

BİROL EKŞİ; “3 MART ÖZEL BİR GÜN OLACAK!”

Siz basın mensuplarıyla geçmişten bir dostluğumuz var diyen Ataşehir Engelliler Derneği Başkanı Birol Ekşi;“ Düzenlediğimiz bu kahvaltılı toplantının amacı, hem sizlerle sohbet ortamında bir şeyler paylaşmak hem de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 3 Mart Perşembe günü düzenleyeceğimiz etkinlik ile ilgili sizleri bilgilendirmektir” dedi.

Ekşi; “Novada İş merkezi’nde bulunan Ataşehir Belediyesi Nikâh Salonunda düzenleyeceğimiz gece özel bir gece olacak. Altı engelli okulumuzla birlikte Özel Eğitim Merkezleri’de davetli olarak katılacak. Ataşehir’de eğitim gören engelli çocuklarımızın annelerinin bu gününü protokolün ve sizlerinde bulunacağı bir ortamda kutlamak istedik.  Program akışı dolu olacak. Bu konuda duyurumuzu yapma konusunda desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde ifade etti.

aedd-1

Kaynak: İstanbulumGazetesi/Ali BAL

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ