logo

BİZ HALKIZ HAREKETİ: ‘VATANA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM’

BİZ HALKIZ HAREKETİ: ‘VATANA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM’

Bağımsız bir hareket olan ”Biz Halkız” hareketi üyelerinin katıldığı, ADD üyelerinden Ali Kırmızıbayrak ve Ali Karsan öncülüğünde Novada Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda panel düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

ADD üyelerinden Ali Kırmızıbayrak ve Ali Karsan öncülüğünde Atatürkçülüğün halka indirilmesi amacıyla çalışan, bağımsız bir hareket olan  ”Biz Kim miyiz? Biz Halkız Hareketi”, günümüzün sorunlarından kadın, çocuk vatanın peşkeş çekilmesi, yobazlık ile ilgili genci, yaşlısı her kesimde insan bu hareketin arkasında olsun. Ve bu amaçla yola çıktık. Bu 23’ncü Toplantı. Bu hareket devam edecek. Bizim asla kimseye karşı kinimiz, nefretimiz yok hep el ele kucaklaşarak eski; kardeşliğin olduğu Türkiye’yi yaratmak amacındayız” dedi.

Başkanlık sistemine karşı olduklarını açıkça söylediklerini kaydeden Ali Kırmızıbayrak, başkanlığın kazanımları yok etmeye dayanan sistem olduğunu vurgulayarak; “Başkanlık sistemi adı altında rejim değiştirme çabalarına sonuna kadar karşı duracağımızı kamuoyuna duyuruyoruz. Başkanlık sistemi diktatöryal bir sistemdir. Ülkeyi parçalamaya, kazanımları yok etmeye dayanan bir sistemdir. Buna asla müsaade etmeyecek, müsamaha göstermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Ali Kırmızıbayrak açıklamasında, Hareketin içerisinde Atatürk’ü, vatanını seven, yurtsever insanlar var. Hiçbir partinin, örgütün ne arka bahçesiyiz, nede temsilcisiyiz. Bizim tek bir hedefimiz var; Mustafa Kemal Atatürk. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan sapmadan bu hareketi daha ileriye götürmek… “ dedi.

Şehit haberlerinin yoğun olarak geldiği bu günlerin birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyulduğu günler olduğunu kaydeden Ali Kırmızıbayrak, açıklamasında “Iğdır’ın yüzde 25’i İsraillilere satılmış. Hatay’ın yüzde 65 Araplara satılmış. Eğe’de 18 ada 135 adacık Yunanlılara peşkeş çekilmiş” iddialarına yer vererek; “Gelin vatana hep birlikte sahip çıkalım” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ