logo

Bursa’nın Nilüfer İlçe Müftülüğüne Atanan Şakir Pinal Veda Etti

Bursa’nın Nilüfer İlçe Müftülüğüne Atanan Şakir Pinal Veda Etti

2014 yılından bu yana 7 yıl Ataşehir İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta olan Bursa’nın Nilüfer ilçe müftülüğüne atan Şakir Pinal Ataşehir’e veda etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bursa’nın Nilüfer ilçe müftülüğüne atanan Ataşehir İlçe Müftüsü Şakir Pinal mesai arkadaşlarına veda etti.

“MÜFTÜMÜZE YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLERİM”

Bursa ili Nilüfer ilçe müftülüğüne ataması nedeni ile bir açıklama yapan Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “İlçe Müftümüz Şakir PİNAL beyin Bursa ili Nilüfer ilçesine ataması yapılmıştır. Ataşehir’deki 7 yıllık görev süresi boyunca yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, Müftümüze yeni görev yerinde başarılar dilerim.” İfadelerine yer verdi.

ATAŞEHİR’DE 7 YILDAN SONRA BURSA NİLÜFER  MÜFTÜLÜĞÜNE ATANDI

1996 Ordu Akkuş ilçe müftülüğü, 1998 -2009 Ünye ilçe müftülüğü 2009-2014 Samsun Canik ilçe müftülüğü görevlerinde bulunduktan sonra 2014 yılından atandığı Ataşehir İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta olan Şakir Pinal Bursa’nın Nilüfer ilçe müftülüğüne atandı.

05.09.2014 tarihinden bu yana Ataşehir ilçe müftüsü olarak görev yaparken Bursa Nilüfer Müftülüğüne atanması nedeniyle ilçe personel ile Mimar Sinan Camii Konferans Salonunda  Şakir Pinal için Vefa Programı düzenlendi. 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ