logo

17 Ağustos 2023

Bütçe Dostu Yurtdışı Seyahatleri Tercih Sebebi

Bütçe Dostu Yurtdışı Seyahatleri Tercih Sebebi

Zengin yurt dışı seçenekleri İtalya, Balkanlar, Orta Avrupa, İspanya, Mısır ve Amerika’ya uzanan turlarla sıra dışı, bütçe dostu seyahat.

Turizm sektörünün öncü markası Prontotour hayalindeki rotaları keşfetmek isteyenler için zengin yurt dışı seçeneklerini uygun ödeme koşullarıyla sunuyor. İtalya, Balkanlar, Orta Avrupa, İspanya, Mısır ve Amerika’ya uzanan turlar sıra dışı bir seyahat deneyimi vaat ediyor.

Yurt dışı ve yurt içi turlarda trendleri belirleyen Prontotour en uygun fiyatlarla seyahat edebileceğiniz tur paketlerinin sayısını artırdı. Yaza veda etmeden tatile çıkmak veya ileri tarihli avantajlı turlardan yararlanmak için Pronto’da artık pek çok seçenek var. BDDK’nın seyahat acenteleri, havayolları ve konaklama amaçlı yurt dışı seyahatlerde kredi kartı harcamalarına taksit sınırı getirmesi gezginleri düşündürürken ödüllü tur operatörü Prontotour bütçe dostu seçeneklerle yüzleri güldürüyor.

Kredi kartlarına taksit sınırlaması getirilmesinin sektöre olumsuz yansıdığını belirten Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, “Bu karar gezginlerin özellikle yurt dışı ve Kıbrıs seyahatlerini etkiledi. Tatile çıkmanın ve özgürce seyahat edebilmenin bir ihtiyaç olduğu kanısındayım. Yurt dışı seyahatleri vatandaşlarımızın farklı coğrafya ve kültürlerle ilişki kurmasını ve kendilerini geliştirmelerini sağlıyor. Üstelik turizm sektörünü ve istihdamı destekliyor. Dünya ekonomisinde devler ligini hedefleyen ülkemizin bu kararı gözden geçireceğini umut ediyorum” dedi.

İndirimler Devam Ediyor

Mevcut ekonomik koşullarda halkın tatil yapabilmesi için daha çok çalıştıklarını ve erken rezervasyon döneminde olduğu gibi uygun fiyatlı paket turların sayısını artırdıklarını ifade eden Onaran, şunları vurguladı: “Vatandaşlarımızın taksit sınırlamasından etkilenmeden tek seferde kolayca ödeme yaparak gidebilecekleri yurt dışı turların sayısını artırdık. Deniz ve kara turlarında ürün odaklı kampanyalarımız sürüyor. Vizesiz tur alternatiflerini artırdık. Yaz döneminde başladığımız Akbank Mobil kullanıcıları için oda başı 1.000 TL indirime devam ediyoruz. Gemi turlarımızda da farklı Paketler İçin İndirimlerimiz Bulunuyor.”

Bu Rotalar Fiyatıyla Öne Çıkıyor

Prontotour’da vizeli veya vizesiz, uçaklı ya da otobüslü yurt dışı seçenekleri dikkat çekiyor. 2 gece 3 günden 7 gece 8 güne kadar farklı alternatifler mevcut. Bu yılın hiç kuşkusuz gözdesi vizesiz gidilebilen Mısır’ın Sharm el Sheikh bölgesi olsa da Balkan coğrafyası her daim fiyat avantajıyla gezginleri kendisine çekiyor. Bulgaristan, Romanya turları , 4 günlük Selanik, Ohrid ve Üsküp’ü kapsayan Balkan Üçgeni turu takip ediyor, yine 4 günlük Varna-Burgaz turları tercihler arasında. Montenegro-Budva Turu, her mevsim muhteşem Belgrad, manevi bağlarımızın güçlü olduğu Saraybosna uygun fiyatlarla sizi bekliyor. 2023’ün gözdelerinden biri olan Balkan Ninnisi Üsküp-Ohrid Turu 3 ve 4 günlük seçenekleriyle avantajlar arasında.

Uçak Bileti Fiyatına Avrupa Turları

Prag ve Budapeşte gibi Orta Avrupa’nın büyülü şehirlerini 3 günden 9 güne uzanan alternatiflerle keşfedebilmek mümkün. Avrupa’nın gözde rotası İtalya’da 4’er günlük Roma veya Venedik turlarına katılarak eşsiz bir seyahat yaşayabilirsiniz. Aralarında Madrid, Barselona, Endülüs ve Mallorca’nın yer aldığı tek şehirlerin yanı sıra Barselona-Valencia gibi ikili veya üç şehirleri bütçe dostu fırsatlar ve Prontotour’un deneyimli rehberleriyle 5 gün boyunca keyifle gezebilirsiniz. Bu turların fiyatlarına uçak bileti almak artık neredeyse çok güç.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ