logo

Büyük Kudüs Mitinginde ‘Asrın Anlaşması’nı Protesto

Büyük Kudüs Mitinginde ‘Asrın Anlaşması’nı Protesto

ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başkanı Benyamin Netanyahu’nun Asrın Anlaşması olarak adlandırılan açıklamalarını protesto etmek amacıyla Büyük Kudüs Mitingi düzenleniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Saadet Partisi, ABD’nin ‘Yüzyılın Anlaşması’ adı altında açıkladığı plana tepki amacıyla 9 Şubat Pazar günü, İstanbul Yenikapı Meydanı’nda miting düzenliyor.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim “Hangi partiden, hangi düşünceden, hangi STK’dan, hangi gruptan olursa olsun herkesi bu mitinge davet ediyoruz” dedi.

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi’nin düzenleyeceği Kudüs Mitingi’ne katılacağını açıkladı.

Kudüs Mitingi’ne katılacağını açıklayan Gelecek Partisi Siyasi İşler Başkanı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci yaptığı açıklamada, “ Gelecek Partisi Olarak pazar günü Büyük Kudüs Mitingi için Yenikapı’da olacağız!” ifadelerine yer verdi.

ABD Başkanı Donald Trump ve işgalci İsrail Başkanı Benyamin Netanyahu’nun Müslümanların onurunu ve gururunu rencide ederek imzaladıkları sözde Asrın Anlaşması’na tepkiler sürüyor. Trump tarafından Asrın Anlaşması olarak açıklanan ABD Başkanı’nın barış adı altında Filistin halkını teslim olmaya, işgale rıza göstermeye çağırdığı sözde anlaşmalara tepki olarak miting düzenleniyor.

Siyasi düşüncesi ve inancı ne olursa olsun duyarlılık sahibi herkesi Filistin halkının haklı davasına destek vermek amacıyla Pazar günü saat 14.00’da İstanbul Yenikapı’da Büyük Kudüs Mitingi düzenleniyor.

İstanbul Yenikapı

Büyük Kudüs Mitingi

9 Şubat Pazar

Saat 14.00’da

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ