logo

ÇANDEF Adayı Hüseyin Pilavcı’dan 18 Mart Mesajı

ÇANDEF Adayı Hüseyin Pilavcı’dan 18 Mart Mesajı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle mesaj yayınlayan ÇANDEF Genel Başkan Adayı Hüseyin Pilavcı, Çanakkale Deniz Zaferi 103. Yılını kutlayarak şehitlere rahmet diledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

ÇANDEF Genel Başkan Adayı Hüseyin Pilavcı’nın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle yayınladığı mesaj:

”Çanakkale’de omuz omuza vatanlarını müdafaa eden şehitlerimizden, onların yan yana yattığı kabirlerden aldığımız ilhamla, kardeşliği pekiştiriyor, ülkemize yönelik her türlü fitne ve nifak girişimleriyle tek yürek halinde mücadele ediyoruz”

18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde, 15 Temmuz hain darbe girişiminde ve zeytindalı harekatında görevleri başında şehit olan kahramanlar başta olmak üzere bu toprakları bize miras bırakan tüm şehitleri rahmetle, minnetle yad ederim, 102 yıl önce Çanakkale’de büyük bir kahramanlık destanı yazan Mehmetçik, sergilediği cesaret ve fedakarlıkla bir yandan tüm dünyanın hayranlığına mazhar olmuş,diğer yandan da İstiklal Savaşı’nın adeta ön sözünü yazmıştır.

”Çanakkale Deniz Zaferimiz, milletimizin yeniden uyanışına, şahlanışına, bir millet olarak dünya sahnesinde yeniden yükselişine de zemin hazırlamıştır. Çanakkale’de, tarihimize altın harflerle yazılan zafer, istiklalimizin ve istikbalimizin de bir manifestosudur. Şehitlerimiz ve onların kahramanlıklarından aldığımız ilhamla Türkiye’yi büyütmeye, güçlendirmeye, tarihine, kültürüne ve medeniyetine yarışır şekilde ülkemizi yüceltmeye devam ediyoruz. Çanakkale’de omuz omuza vatanlarını müdafaa eden şehitlerimizden, onların yan yana yattığı kabirlerden aldığımız ilhamla, kardeşliği pekiştiriyor, ülkemize yönelik her türlü fitne ve nifak girişimleriyle tek yürek halinde mücadele ediyoruz.

Çanakkale Deniz Zaferimizin yıl dönümünde, 18 Mart Şehitler Günü’nde, acılarını milletçe yüreğimizde hissettiğimiz 15 Temmuz hain darbe girişiminde ve zeytindalı harekatında şehit olan kahramanlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yakınlarına, milletimize baş sağlığı diliyorum.

Bir milletin gururu, bir milletin kahramanlık destanı olan Çanakkale Deniz Zaferi’mizin 103. yıl dönümü, aziz milletimize kutlu ve mübarek olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, Allah onlardan razı olsun.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ