logo

ÇANDEF Genel Kurulunda Yeni Genel Başkanı ve Yönetimi Belirlendi

ÇANDEF Genel Kurulunda Yeni Genel Başkanı ve Yönetimi Belirlendi

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu çatı örgütü ÇANDEF 9 Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Zeynettin Aydın’ın 6 yıldır yürüttüğü İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) seçimli 9 Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde yapılan, tek aday ve tek liste ile gidilen ÇANDEF 9 Olağan Genel Kurulundaki seçimle ÇANDEF Genel Başkan seçilen Önder Tozan ve yönetimi İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu’nu (ÇANDEF) yeni dönemde yönetme yetkisi aldı.

Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede tek liste ile gidilen seçimle İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Önder Tozan ve yönetimi, Zeynettin Aydın yönetiminden görevi devraldı.

 İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) seçimli 9 Olağan Genel Kurulu, Sami Soydal başkanlığındaki divan oluşumu ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması sonrasından İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın 6 yıllık dönemde yapılan çalışmaları da hatırlattığı konuşmasını yaptı.

ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın tarafından yapılan açılış konuşması sonrasında aralarında Ak Parti TBMM Grupbaşkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in olduğu protokol üyeleri yaptıkları konuşmalarla delegelerin de yer aldığı Çankırılı katılımcıları selamladılar.

Çankırı Konfederasyonu Başkanı Kaptan Mustafa Can, Türkiye geneli Çankırı STK’larını kapsayan çatı örgütü Konfederasyon yapılanmasının tamamlandığını, İstanbul Çankırı Derneklerini temsilen ÇANDEF’in katılmasının Çankırı Konfederasyon’na yapısına ve temsil gücüne güç katacağını kaydederek, kongrede katılım için onay alınması gerektiğini hatırlattı.

Kongrede İstanbul’un ilçelerinde Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu olan Çankırılı adaylar tanıtıldı.

ÇANDEF Genel Sekreteri Kadir Kandırmaz tarafından okunan 2020, 21, 22 ve 23 yılları 4 yıllık “Kesin Bütçe” ile 2024 ve 2025 yıllarına ait “Tahmini Bütçe” okunarak ayrı ayrı oylanıp kabul edildi.

Denetleme Kurulu Başkanı Engin Uzunoğlu tarafından okunan “Denetleme Raporu”, oylandı ve oy çokluğuyla kabul edildi.

Çankırı Konfederasyonu’na katılım kararı için “ÇANDEF Yönetim Kurulu”na yetki verildiği teklif oylanarak kabul edildi.

Divan Heyeti Başkanı Sami Soydal, divana gelen tek aday ve liste olduğunu hatırlatarak başka aday teklifi için süre verdi. Başka aday çıkmaması üzerine tek adayla seçime başlandı.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı adayı Önder Tozan konuşması sonrası yapılan açık oylama ile 9. Olağan Kongre’deki seçimle ÇANDEF yeni Genel Başkanı ve yönetimi belirlendi.

ÇANDEF 9. Olağan Genel Kurulda ÇANDEF yeni Genel Başkanı Önder Tozan ve yönetim kurulu ekibine İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)’i yönetmek üzere yetki verildi.

Plaket töreninin sona bırakıldığını açıklayan Divan Başkanı Sami Soydal teşekkür konuşması için sözü İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Önder Tozan’a verdi.

Yaptığı teşekkür konuşmasında adaylık çalışmaları sırasında kendisine destek ve katkı verenlere teşekkür eden ÇANDEF Genel Başkanı Önder Tozan, sahneye çağırdığı yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile birlikte salonu selamladı.

Kongre Zeyettin Aydın yönetiminin ÇANDEF çalışmalarına destek olup katkı verenler ile yönetimdeki ekip arkadaşlarına plaket takdimi ile tamamlandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ