logo

ÇANKIRI BELEDİYESİ DEMİRSPOR DEPLASMANDA KAZANDI

ÇANKIRI BELEDİYESİ DEMİRSPOR DEPLASMANDA KAZANDI

basket_cankiri_demirsporÇankırı Belediyesi Demirspor  deplasmanda saat 14.00’da İzmir Büyük Şehir Belediyesiyle karşılaştı. Çankırı Belediyesi Demirspor İzmir deplasmanından galip dönüyor.

Geçen hafta evimizde kaybedilen Antalya Kepez Bld. maçının ardından çok sıkı bir şekilde İzmir maçına hazırlanan Çankırı ekibi, çalışmasının ödülünü galibiyetle aldı. Maçın tamamında üstün bir oyun sergileyen Çankırı ekibi adeta İzmir BŞB. ekibine nefes aldırmadı.

basket_cankiri_demirspor-1

İzmir ekibi geçen hafta Bilecik Belediyesi’ni deplasmanda mağlup ettikten sonra bugün ki maça o havayla sıkı başladı. Maçın ilk periyotunda daha iyi oynamasına rağmen takımımız Çankırı iyi savunmasıyla, İzmir’i mahkum oynamaya itti. Maçın görülmeye değer en güzel hareketi ise 11 numaralı formasıyla Mehmet Kürşat Sözen’in Alley Oop hareketi oldu ve alkış aldı.

Maç sonunda 14 sayı farkla galibiyete uzanan takımımız Çankırı Belediyesi Demirspor bu galibiyetini Çankırı’ya armağan etti. Haftaya rakibimiz yine Deplasmanda Bilecik Bld. İle karışılacak.

İzmir BŞB: 68, Çankırı Belediyesi Demirspor: 72

basket_cankiri_demirspor-0

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ