logo

Çankırı Vakfı Olağan Mütevelli Heyet Toplantısında Nöbet Değişimi  

Çankırı Vakfı Olağan Mütevelli Heyet Toplantısında Nöbet Değişimi  

Olağan Mütevelli Heyet toplantısı yapılan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nda bayrak Av.Selçuk Baydar ve yeni yönetim kurulu üyelerine geçti.

Recep Kenan / itvhaber.com

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nda nöbet değişimi; Vakıf Başkanı İsmail Yüksek bayrağı Av.Selçuk Baydar ve yeni yönetimine devretti.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 2024 yılı Olağan Mütevelli Heyet toplantısı 9 Mart 2024 tarihinde saat 13:00 da Vakıf Merkezi Kpt.Mustafa CAN Kütüphanesinde gerçekleştirildi.

2024 yılı Olağan Mütevelli Heyet toplantısını Vakıf Merkezi Kpt.Mustafa CAN Kütüphanesinde gerçekleştirilen Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nda bayrak Av.Selçuk Baydar ve yeni yönetim kurulu üyelerine geçti.

ÇANKIRI VAKFI OLAĞAN MÜTEVELLİ HEYET TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Vakıf yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 2024 yılı Olağan Mütevelli Heyet toplantısı 9 Mart 2024 tarihinde saat 13:00 da Vakıf Merkezi Kpt.Mustafa CAN Kütüphanesinde her zamanki gibi birlik ve beraberlik içinde yapılmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (Çankırı Vakfı) 2024 yılı Seçimli Olağan Mütevelli Heyet toplantısında yapılan seçimle Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Av.Selçuk Baydar ve listesi yeni yönetim kurulu üyeleriyle seçildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (Çankırı Vakfı) 2024 yılı Seçimli Olağan Mütevelli Heyet toplantısına Vakıf Mütevelli Heyet Üyeleri, bürokratları ve iş adamları, Federasyon başkanı ve onursal başkanları, dernek ve STK başkanları, yöneticileri ile temsilcileri katıldı.

Çankırı Vakfı Gençlik Kolları üyesi Mervenur Kayabaşı tarafından yapılan açılış sonrası Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapılmıştır.

Çankırı Vakfı 2024 yılı Seçimli Olağan Genel Kurul, Eşref Harmandar başkanlığında oluşan Divan Heyeti Başkan Yardımcılığına Bilal Abanik, Divan Heyeti Sekreter Üyeliğine Uğur Mercankaya seçildiler.

Vakıf Onursal Başkanı Eşref Harmandar’ın Divan Başkanlığını yaptığı Mütevelli Heyet toplantısında, faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporları okundu. Gelir -Gider cetveli ve bilanço genel kurula sunuldu. Mütevelli heyeti üyelerinin oy birliği ile Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ibra edildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (Çankırı Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yüksel görev dönemindeki faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

Divan Başkanı Eşref Harmandar, Divana gelen tek listenin yer aldığı Başkan ve asil – yedek yönetim ve denetim kurullarını okuyarak üyelerin görüşüne sundu. Yapılan oylamada Divana gelen teklifteki yönetim listesi oy birliği ile kabul edilerek Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nı 2 yıl süre ile yönetecek başkan ve yönetimi ile denetim üyeleri belirlenmiş oldu.

Mütevelli Heyetçe Yönetim Kurulunun verdiği önergeye ile; Kadir Küçük, Rabia Tatlıpınar, Metin Can, Barbaros Özdemir, Kamil Fazlıoğlu Vakıf Mütevelli Heyet üyelik şartlarını yerine getirdikleri takdirde Mütevelli Heyet üyesi olmalarına kararı alındı. Av. Döne Haltaş, Vakıf  mütevelli heyeti oy çokluğu ile Mütevelli Üyeliğine seçildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yeni dönem Yönetim Listesi:

GENEL BAŞKAN:
AV. SELÇUK BAYDAR

YÖNETİM KURULU ASİL;
Ekrem Aslan, Ali Karaabalı, Hüseyin Pilavcı, Av.Döne Haltaş, Ali Paslı, Mehmet Kandemir, Nuri Altay, Ender Mıcık

YÖNETİM KURULU YEDEK:

Cüneyt Haliloğlu, Cengiz Şahin, Kadir Küçük, Kamil Fazlıoğlu, Mesut Büyükkıyıcı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ