logo

ÇANKIRI VAKFI’NDA SAMİ SOYDAL GÜVEN TAZELEDİ

ÇANKIRI VAKFI’NDA SAMİ SOYDAL GÜVEN TAZELEDİ

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın Fatih Cerrahpaşa’daki merkezinde toplanan Mütevelli Heyeti vakfın 2016 yılı Olağan Genel Kurulunda yeni yönetimi seçti. Sami Soydal güven tazeledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Vakıf senedi talimatına göre ikinci yılını tamamlayan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti ikinci yılı toplantısında, 2017 yılının yönetim kurulu çalışma programını ve bütçesini görüşüp onaylayarak; görevleri sona eren Yönetim Kurulu ile denetçilerin yerine asil ve yedeklerini seçerek, vakfın yeni yönetim kurulunu belirledi.

cankiri_vakif (5)

Mütevelli Heyeti Genel Kurulu Toplantısında konuşan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Sami Soydal, Çankırı İş Dünyası Rehberi çalışmalarında önemli mesafe kaydettiklerini belirterek, “Çankırı İş Dünyası Rehberi projesinin tanıtımda yüzde seksenlere geldik. Önümüzdeki günlerde sizlerin de kapınızı çalıp ziyaret edebilirler. Bizlerin sizden arzusu ve isteği, gelen arkadaşlarımıza lütfen destek olunuz. Bizim bu projedeki amacımız; İstanbul, Ankara, Çankırı, İzmir, Antalya, Karabük ve Kocaeli illerindeki Çankırılı iş adamlarını bulup Çankırı İş Dünyası Rehberi ve sanal ortamda buluşturmak. 100 bin adet hazırlayıp dağıtmaya başladığımız ÇANKART sahibi hemşerilerimiz bu işadamlarına ait firmalardan indirimli alış veriş yapacaklar. Çankırılı esnaf ve iş adamlarımızın ticaret lobisini kurmuş olacağız. Çankırı Valimiz, Belediye Başkanımız ve Ticaret Odası Başkanımızdan destek sözü aldık. Buradan elde edeceğimiz portföy bizim saflarımızı sıklaştıracak sayımızı artıracak. Faaliyetlerimizi daha güçlü ve daha geniş bir şekilde yapacağız” dedi.

cankiri_vakif (40)

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz anısına saygı duruşu ile başlayan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı karar organı olan Mütevelli Heyeti Olağan Genel Kurul toplantısında toplantıyı yönetecek Divan Kurulu seçimi yapıldı.

Nevzat Ayaz başkanlığında, başkan yardımcısı ve sekreterden oluşan Divan Kurulu belirlenmesi ile gündem görüşmelerine Başkan Yardımcısı Eşref Harmandar’ın vekaleten yönetimiyle devam edildi.

cankiri_vakif (9)

Genel Başkan Sami Soydal tarafından okuna faaliyet raporu, denetim raporu, bilanço ve gelir gider tabloları görüşülerek oylandı.

Mevcut Genel Başkan Sami Soydal, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri ayrı ayrı oylanarak ibra edildi.

2016 yılı bütçesinin görüşülerek onaylandığı Çankırı Vakfı Mütevelli Heyeti Olağan Genel Kurul Toplantısında, mütevelli heyetine önerilen yeni isimler görüşülüp, oylanarak üyelikleri kabul edildi.

Teklifle Mütevelli Heyetine alınacak isimler ile ilgili görüşme sonrası yapılan oylamada Vakıf Senedi 7. Maddedeki yükümlülükleri yerine getirilmesi kaydı ile kabul edilerek, güncellemenin işleme konulması kararlaştırıldı.

cankiri_vakif (43)

Gündemde yer alan Vakıf Genel Başkanı, Yönetim ve Denetim Kurulu yeni üyelerinin seçimine geçildi.

Divana gelen listede yer alan Mevcut Genel Başkan ve aday Sami Soydal ile listesinde yer alan Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri ayrı ayrı oylanarak yeni yönetim kurulu seçimle belirlendi.

cankiri_vakif (36)

Yapılan oylamada tek aday Sami Soydal Genel Başkanlığa yeniden seçilirken, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu yeniden oluştu.

Dilek ve Temenniler bölümünde söz alan Mütevelli heyeti üyelerinden Kamil Tekne, yönetim kurulu tarafından eski üyeleri daha sık aranması temennisinde bulunurken söz alan diğer üyelerle birlikte yeniden seçilen Genel Başkan Sami Soydal ve yeni yönetim kuruluna başarı dilediler.

Nevzat Ayaz ve Selahattin Düzbasan’ın da aralarında bulunduğu Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı kuruluşu ve sonrasında yönetiminde görev alan, faaliyetlerine katılarak destek olanlara Teşekkür Beratı takdim edildi.

ÇANKIRI VAKFI, NEVZAT AYAZ ÖNCÜLÜĞÜNDE 1986’DA KURULDU

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, Çankırı´nın ekonomik, sosyal ve kültürel açılardan kalkınması için gerekli çalışmalarda bulunmak, Çankırı içindeki ve dışındaki Çankırılıların; tanışması, kaynaşması, yardımlaşmasını ve yükselmesini sağlamak, Çankırı dışındaki Çankırılıların Çankırı il, ilçe ve köyleri ile ilgili irtibat ve yardımlaşmasını sağlamak amacıyla 1986 yılında dönemin İstanbul Valisi Milli Savunma ve Milli Eğitim eski Bakanı Nevzat Ayaz öncülüğünde kuruldu.

cankiri_vakif (29)cankiri_vakif (45)cankiri_vakif (48)

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimle Sami SOYDAL başkanlığında göreve gelen yeni yönetim kurulu listesi:

ÇANKIRI VAKFI GENEL BAŞKAN: SAMİ SOYDAL

YÖNETİM KURULU ASİL

1.Alişan DANACI
2.Bilal ABANİK
3.Bekir ÖZDEMİR
4.Huriser AŞICI
5.Hasan ŞEN
6.S.Ekrem ARSLAN
7.Etem AKKOÇ
8.İsmail YÜKSEL

DENETİM KURULU ASİL
1.Erol BAYRAM
2.İsmail KILIÇARSLAN
3.Gülcan ŞEN

cankiri_vakif (57)cankiri_vakif (60)

YÖNETİM  KURULU YEDEK

  1. Hüseyin YARTAŞ
  2. Ahmet ÖZDEMİR
  3. Mustafa EKMEKÇİ
  4. Mehmet ALTINTOP
  5. Hasan SUNAR

DENETİM KURULU YEDEK
1.Ender MICIK
2.Tuncer ÖZVAR
3.Soner ÖZVAR


cankiri_vakif (60)cankiri_vakif (63)cankiri_vakif (68)cankiri_vakif (72)cankiri_vakif (87)cankiri_vakif (92)cankiri_vakif (96)cankiri_vakif (102)cankiri_vakif (106)cankiri_vakif (108)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ