logo

Çayırova Çankırılılar Derneği Başkan Habip Köse İle Devam

Çayırova Çankırılılar Derneği Başkan Habip Köse İle Devam

1.Olağan Genel Kurulun gerçekleştiren Çayırova Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Başkan Habip Köse ile devam kararı alırken yönetim kurulunu da belirledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz günlerde dernek merkezinin açılışı Çankırı dernek STK ile dernek temsilcileri, siyaset ve iş dünyasında temsilcilerin de yer aldığı yoğun katılımla gerçekleşen törenle yapılan Çayırova Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 1 Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek yeni dönemde görev yapacak başkan ve yönetimini belirledi.

Kocaeli iline bağlı Çayırova ilçesindeki Çankırılıların birlik beraberlik ve dayanışmasına katkı vermek amacı ile kurulan Çayırova Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği merkezinde gerçekleştirilen 1.olağan kongrede mevcut Başkan Habip Köse ile devam kararı alındı. Kongrede yapılan seçimde yeni yönetim kurulu üyeleri de belirledi.

Çayırova Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden kongre sonrası yapıla açıklamada,Çayırova Çankırılılar 1.olağan kongremizi gerçekleştirdik yeni yönetim kadromuzla gücümüze güç katarak bu yolda emin adımlarla yürümenin mutluluğunu yaşıyoruz. Artık büyük bir aileyiz yeni yönetimimize katılan asli kadromuzdaki her bir hemşerimizi yürekten tebrik ediyor ve her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Çayırova’da Çankırılılar derneğimiz olarak 18 plakasını layığı ile temsil ederek memleketimizin sancağını göndere yükseltmenin görev ve inancında olmanın tarifsiz duygularını yaşıyor ve tüm katılımcı kardeşlerimize üyelerimize misafirlerimize asli yönetim kadromuza memleketimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni eder, bu görevde cümlemize başarılar dileriz. Rabbimin izni ve inayetiyle birlik beraberliğimizin daim olması dileklerimizle…” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, Çayırova Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kongre sonrası oluşan yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımı yaptı.

Çayırova Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yeni Yönetimi ve Görev Dağılımı:

ASIL YÖNETİM KURULU

Başkan : Habip Köse

Başkan Yrd : Ramazan İzmirli

Sekreter : Feyzi Karaot

Muhasip : Elif Köse

Yönetim : Sefer Yartaşı

YEDEK YÖNETİM KURULU:

İdris Güngör

Alaattin Karaot

Nurettin Anayurt

Mesut Kartal

Yaşar Toprakçı

DENETİM KURULU

Ömer Köse

Hüseyin Türkmen

Sadık Paklacı

DENETİM YEDEK

Mustafa Yavuz

Ahmet Paklacı

Ömer Faruk İpekli

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ