logo

Çerkeş Doğalgaza Kavuşuyor!

Çerkeş Doğalgaza Kavuşuyor!

cerkes-dogalgaz-cankiri_ilk_kaynak (1)Nüfusu 10 bini aşarak doğalgaz almaya hak kazanan Çerkeş’te çalışmalar Kaymakam Ünsal ve Belediye Başkanı Sopacı’nın katıldığı törende atılan ilk kaynak ile başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Doğalgaz çalışmalarına, Karamuklu Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde düzenlenen Kaymakam, Belediye Başkanı ve Kargaz Genel Müdürü tarafından atılasn ilk kaynakla başlandı.

Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Kargaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

cerkes-dogalgaz-cankiri_ilk_kaynak (5)

Çerkeş İlçe müftüsü  Mustafa Yeşilorman’ın duası ile Çerkeş İlçe Kaymakamı Cengiz Ünsal, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve Kargaz Genel Müdürü Kasım Kahraman törenle doğalgaz borusuna ilk kaynağı Çerkeş’te doğalgaz çalışmalarını başlattılar.

Doğalgazın çalışmalarının Çerkeş’e hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Cengiz Ünsal doğalın Çerkeşe gelmesinde emeği geçenlere kendi ve Çerkeşliler adına teşekkür etti.

Çerkeş 2015 yılında nüfusu 10 bini aşan Çerkeş’in doğalgaz talebini alarak çalışmaya başladıklarını söyleyen Kargaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, ön çalışmalarını tamamlayarak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan lisansı alıp çalışmaları başlattıklarını, 2016 yılında Çerkeş halkının doğalgazı kullanmaya başlayacağını müjdeledi.

cerkes-dogalgaz-cankiri_ilk_kaynak (4)

Törende konuşan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Çerkeşe doğalgaz gelmesi konusunda, KARGAZ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Müftüoğlu, Genel Müdürümüz Kasım Kahraman ve Çankırı Milletvekilleri ile Çerkeş kaymakamı Cengiz Ünsal’a teşekkür etti.

Ayrıca Hasan Sopacı doğal gazın Çerkeş’e gelmesi için gerekli olan nüfusun 10 bini aşmasında emeği olan Mahalle  – köy muhtarları, hemşerileri ve dernek başkanlarına teşekkürlerini dile getirdi.

cerkes-dogalgaz-cankiri_ilk_kaynak (3)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ