logo

Çerkeş Saçak Derneği İftar Buluşmasında Çankırılılardan Fatih Kayacı’ya Destek

Çerkeş Saçak Derneği İftar Buluşmasında Çankırılılardan Fatih Kayacı’ya Destek

Merkezi Ataşehir Örnek Mahalesinde olan Çankırı Çerkeş Saçak Beldesi Derneği, Çankırılı Belediye Meclis Üyesi ve adayı Fatih Kayacı ile Ak Parti teşkilatını Çankırılar ile bir araya getirdi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Çankırılı Ak Parti İBB ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi ve 31 Mart Yerel seçimi Meclisi üyesi adayı Fatih Kayacı, son haftaya girilirken 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çankırılı Ak Parti İBB ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi ve 31 Mart Yerel seçimi Meclisi üyesi adayı Fatih Kayacı iş birliği ile düzenlenen iftar programına Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, Meclis üyesi adayları, İstanbul Çankırı Dernekleri Ferderasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Önder Tozan,  Saçak Beldesi Derneği Başkanı Kadri Yaylaaltı ve dernek yöneticileri, üyeler ile Saçak ve Çankırılılar katıldılar.

Saçak Derneği Başkanı Kadri Yaylaaltı ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı ile ilgili açıklama yapan Çankırılı İBB ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi ve 31 Mart Yerel seçimi Meclisi üyesi adayı Fatih Kayacı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     “Çankırı Çerkeş Saçak Beldesi Derneğimizde hemşehrilerimizle iftar soframızı birleştirdik.
Belediye Başkan Adayımız Sn; Mustafa Naim Yağcı ile hemşehrilerimizin kurduğu samimi gönül bağı, 31 Mart’ta Ataşehir’i gerçek belediyeciliğe kavuşturacak. #AtaşehirSizin #Yenidenİstanbul
     Saçak Derneği Başkanımız kıymetli abimiz Kadir Yaylaaltı ‘na ve yönetimine, Çandef – Istanbul Çankiri Dernekler Federasyonu Başkanımız Sn; Önder Tozan’ a ve katılımlarıyla iftar soframızı onurlandıran kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ederim.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ