logo

CHP Ankara’da 31 Mart Yerel Seçim Aday Tanıtım Toplantısı

CHP Ankara’da 31 Mart Yerel Seçim Aday Tanıtım Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yerel seçimlerden önce tüm adaylarını bugün Ankara’da yapılan Aday Tanıtım Toplantısı programıyla kamuoyuna tanıtılıyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

31 Mart yerel seçimleri çalışmalarını hızlandıran, adayların büyük bir bölümünü açıklayan CHP, bugün Ankara’da düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda tüm adaylarını kamuoyuna tanıtacak.

Ankara Spor Salonu’ndaki aday tanıtım toplantısında CHP’nin seçim bildirgesi de kamuoyu ile paylaşılıyor.

31 Mart Yerel Seçimleri CHP Aday Tanıtım Toplantısı bugün 18 Şubat Pazar günü Saat 12.00’de Ankara Spor Salonu’nda başladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Spor Salonu’nda 31 Mart Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

CHP’nin seçim bildirgesi ve aday tanıtım toplantısı Ankara Spor Salonu’nda başladı.

Salona CHP’nin kampanya sloganı “İşimiz gücümüz Türkiye”, “Gücümüzü milletinizden güvenimizi yaptığımız işten alıyoruz” pankartları asıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, salona kadın belediye başkanları ile giriş yaparak tribünleri selamladı. Özel’in salonu selamlaması sırasında Zülfü Livaneli’nin “Merhaba” şarkısı çalındı.

VEFA GÖSTERMEK PARTİSİNİ İKTİDAR YAPMAKLA OLUR

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk seçimine 42 gün kaldığını hatırlatan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday tanırım toplantısında yaptığı konuşmada, “ 81 ilden belediye başkan adaylarımızı tanıtmak ve seçim bildirgemizi tanıtmak adına hep birlikte huzurunuzdayız. Türkiye’yi yeniden tek yumruk yapacak, yeniden birlikte bir direnişe bir şahlanışa tek bir kişinin bir partinin çıkarıyla değil tüm toplumun çıkarlarını önceleyen bir şekilde yönetilebilecek olduğuna inandıracak bir birliktelik için bizleri görevlendirdi. Partimize hizmet etmiş bütün genel başkanlarımı, aramızda olmayan iki genel başkanımızı minnetle ve buradaki genel başkanlarımı minnetle selamlıyorum. Siyasette vefa tartışmaları oluyor zaman zaman, hepimiz kendimizden önceki genel başkanlarımıza büyük bir vefa duyuyoruz ama bu salona hatırlatmak istediğim bir şey var. Bir partinin önceki genel başkanlarına vefa göstermek onların partisini iktidar yapmakla olur.” Dedi.

3 BİN ARAŞTIRMA, 339 BİN TEKİL ANKET SONUCUYLA ADAYLAR BELİRLENDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Adaylarımızı belirlerken örgütümüzü dinledik, seçmenimizi dinledik, aday adaylarımızı dinledik, sokağın sesine kulak verdik, kanaat önderleriyle görüştük, partililerimizi görevlendirdik, onların raporlarını aldık, 3 bin araştırma yaptırdık, 339 bin tekil anket sonucuyla adaylarımızın belirlenmesi için çok önemli veriler elde ettik. Memnuniyet anketleri olumlu olması durumunda adaylığa devam sürecini gerçekleştirdik. Bazı özel durumlarda 5 ankete kadar sahadan veri toplamayı seçmenin taleplerini okumayı tercih ettik. Sonuç olarak burada karşınızda adaylarımız var. Aday adayı olup da adaylaşamayanlar oldu.” Diye konuştu.

HATAY’I DA TÜRKİYE’Yİ DE ÇOK SEVEN CUMHURİYET HALK PARTİLİLER VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Hatay mağdur oldu çünkü belediyesi bizde değildir” dediğini hatırlatan CHP Lideri Özel, “Bu söze siyaseten verecek bir cevap bulamadım. Çünkü karşımızdaki; depremzedeyi geçmişte verdiği oydan dolayı cezalandıracak, gelecekte vereceği oya göre şantaj yapabilecek bir taş kalpliliğe bağlıydı. Onun kalbinde taş var, kalbinde vicdan, insaf yok. Ancak onun karşısında Hatay’ı da Türkiye’yi de çok seven Cumhuriyet Halk Partililer var.” Dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuşmasını tamamlanmasından sonra Türkiye geneli CHP Yerel Seçim 81 İl ve ilçeleri başkan adaylarının tanıtımına geçildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ