logo

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel, Çorumluların Desteğini Aldı

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel, Çorumluların Desteğini Aldı

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, kahvaltı programında Ataşehir’deki Çorumlu STK temsilcileri, kanaat önderleri ve Çorumlularla buluştu.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, İçerenköy Bostancı Sanayi Sitesi’nde düzenlenen kahvaltı programında Ataşehir’deki Çorumlu STK temsilcileri, Çorum kanaat önderleri ve  Çorumlularla buluştu.

İÇERENKÖY SEBZE HALİ KALKIYOR, YAŞAM ALANI OLUYOR!

Ataşehir’den geçecek 5. Metro hattının kazı çalışmasının başladığını kaydeden CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, 2024 yılı sonuna kadar İçerenköy Sebze Halinin kalkacağını, İBB başkanı Eklrem İmamoğlu’nun,  yer altına yapılacak 2.000 araçlık otopark ile birlikte önemli bir yeşil alan kazandırdığını söyledi.

Katılımcıların Ramazan ayını kutlayan, hayırlı olmasını dileyen Çorumluların temsilcisi Ataşehir Belediye Meclis üyesi adayı Mehmet Aydoğanoğlu’nun açışı ve selamlaması ile Ataşehir’de demografik yapı sıralamasında 11. Sırada olduğunu hatırlatarak CHP Ataşehir örgütünde temsil talebini paylaştı.

CELAL YALÇIN, “SİYASET BİKRİM VE KATILIMLA YÜRÜYOR”

Çorumluların programında konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Mehmet Aydoğanoğlu’nun talebine “Gençlik Kollarımızda Emre Aydın kardeşimiz çok emektar. Birçok arkadaşımızın da siyasetimizin bir çok noktasında emeği var. Siyaset bikrim ve katılımla yürüyor. Katılımı ne kadar artırırsak temsil hakkımız büyüyor.” dedi.

ONURSAL ADIGÜZEL, “ATAŞEHİR’İ DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’in Çorumlu kanaat önderleri buluşması ile ilgili açıklamasında, “Çorumlu STK’larımız ve Ataşehir’de yaşayan Çorumlu komşularımızla bir araya geldik. Çorumlu komşularımızın da desteğiyle Ataşehir’i daha da güzelleştireceğiz. Samimi sohbetleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.

ONURSAL ADIGÜZEL 39 YAŞINDA GENÇ BAŞKAN ADAYIMIZ

Celal Yalçın, “15 yıl boyunca Ataşehir’e hizmet eden, cenazelerimizde yanımızda olan, Çorumluları temsil noktasında Mehmet Aydoğan’a göv vere Ataşehirimizin kurucu Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür ediyoruz. Ön seçimde 5. Sıradan girdiği seçimde genç yaşta milletvekili olan TBMM’nn en genç milletvekillerinden Onursal Adıgüzel, parti yönetimindeki görevlerinin de birikimiyle 39 yaşında Ataşehir’e başkan adayımız oldu. Kendisine destek istiyoruz.” Dedi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’i Çorumlu kanaat önderleri ile buluşturan programa, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Mehmet Aydoğanoğlu, Ezgi Kalender ve Mustafa Karaoğlu’nun aralarında olduğu meclis üyesi adayları ile önceki dönem CHP ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Çorum Sivil Toplum Kuruluşları başkan, yönetici ve temsilcileri ile Çorumlular katıldı.

ATAŞEHİRİMİZİN GELECEK 5 YILININ PROJELERİNİ GELİŞTİRİYORUZ

İletişimi öne çıkaran, bir belediye başkanı olmak istediğini vurgulayarak konuşmasına başlayan, Çorumlularla da iletişimini sürdüreceğini ifade eden CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, belediyeciliğin temel hizmetleri olan sosyal, kültürel, temizlik gibi alanlar dışında yeni projeler geliştirdiklerini kaydederek; “45 gündür çalışıyoruz. Bir gün hariç; kapı kapı geziyoruz.  Derneklere gidiyoruz. Sitelere gidiyoruz. Gençlerle, emeklerle, kadınlarla buluşuyoruz. Engellilerle buluşuyoruz. Geri bildirimler alıyoruz. Bu çerçevede Ataşehirimizin gelecek 5 yılını hayata geçirecek projeleri geliştiriyoruz. Bu projelerin hepsi sizlerin istekleri doğrultusunda oluşturuluyor. Ataşehir’de deprem herkesin gündeminde. Bunun alt sorunları imar beklentimiz. Yeni Çamlıca mahallemizde tapu, Yenisahra mahallemizde kentsel dönüşüm sorunlarımız var. Aşık Veysel ve Mustafa Kemal’in de imar sorunu var. Deprem gerçeğimiz nedeniyle önceliğimiz imar.  Ataşehir’de hangi projeyi yapsak depremi, barınma ve toplanma alanı ihtiyacımız dikkate alacağız.” Dedi.

ATAŞEHİR’DEN GEÇECEK 5. METRONUN KAZISINI BAŞLATIYORUZ

İstanbul’de Büyükşehir Belediye başkan adayları Ekrem İmamoğlu’na deste isteyen CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, “Yeşil Ataşehir” ile öne çıkan Ataşehir’in gelecek 5 yılını planlayan projelerini anlatarak, “Bu gün Ataşehir’den geçecek 5. Metronun kazı çalışmasını başlatıyoruz. Yenidoğan’dan Söğütlüçeşme’ye gidecek metro kazısını yapacak TBM denilen köstebek makineyi indireceğiz.  Ataşehirimiz için çok büyük bir gelişme bu. Haftaya Perşembe günü Ataşehir’e gelen Ekrem Başkan ile Göztepe Ümraniye hattının Barbaros mahallesi ile Finans Kent arasındaki ilk test sürüşünü yapacağız.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ