logo

CHP Ataşehir Eş Zamanlı Sahada: ‘Sen Varsan Biz Varız’

CHP Ataşehir Eş Zamanlı Sahada: ‘Sen Varsan Biz Varız’

Sahaya inen CHP Ataşehir Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi” ve sorunlara yönelik çözüm önerilerinin yer aldığı broşürler eş zamanlı dağıtıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından eş zamanlı olarak İstanbul’daki CHP 39 ilçe örgütü  “Sen Varsan Biz Varız” sloganıyla sahaya inerek “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi” ve sorunlara yönelik çözüm önerilerinin yer aldığı broşürleri dağıtıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi” ve tespiti yapılan sorunlara yönelik çözüm önerilerinin yer aldığı broşürler dağıtılıp halka anlatılacağı çalışma CHP İstanbul Milletvekilimiz Sera Kadıgil’in katılımı ile CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, ilçe yöneticileri ve partililerin katılımı ile başlatıldı.

Örgütü ile “Sen Varsan Biz Varız” sloganıyla sahaya inerek “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi” üzerinden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajını aktarmayı başlatan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, yaptığı açıklamada, “İstanbul’un 39 ilçesinde 3390 noktada saha ekiplerimiz 6780 partilimiz ile maske ve siperlikleriyle, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak kapı kapı İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamemizi ve çözüm önerilerimizi anlatacağız. Türkiye’nin sorunlarının çözümü için; #SenVarsanBizVarız” ifadelerine yer verdi.

Celal Yalçın, açıklamasını, “Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekilimiz Sera Kadıgil in Katılımıyla Sen Varsan Biz Varız Projesiyle İlk Etapta Ataşehir’in 17 Mahallesinde 15.000 Üyemize İkinci Yüzyıl Beyannamemizi Anlatacağımız Saha Ekiplerimiz Bugün İtibariyle Çalışmalara Başladık. Adım Adım İktidar Yürüyüşümüzde Tüm Emekçi Arkadaşlarımızın Emeklerine Sağlık !!!
#SenVarsanBizVarız” ifadeleri ile sürdürdü.

“İKİNCİ YÜZYILA ÇAĞRI BEYANNAMESİ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyetimizi, Mustafa Kemal ve arkadaşları “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesinden yola çıkarak kurdu. TBMM’nin açılışının 100. yılına tanıklık eden Cumhuriyet Halk Partisi delegeleri olarak, önümüzdeki en önemli görevin Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak olduğunun bilincindeyiz. Bunu, Cumhuriyetimizin 100. yılında gerçekleştirme azim ve kararlılığındayız.” Vaadi ile 13 maddelik “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi”ni açıklamıştı.

Beyanname, “Aşağıda imzası olan bizler, 37. Kurultayın delegeleri olarak yukarıda saydığımız vaatleri gerçekleştireceğimize, Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandıracağımıza söz veriyoruz.” Parti üst yönetimi tarafından taahhüt altına alındığı duyurulmuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ