logo

CHP Ataşehir Örgütü Çağlayan’da ‘Adalet ve Demokrasi Nöbeti’nde

CHP Ataşehir Örgütü Çağlayan’da ‘Adalet ve Demokrasi Nöbeti’nde

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in partililerle birlikte başlattığı “Adalet ve Demokrasi Nöbeti” CHP Ataşehir, Bayrampaşa ve Arnavutköy ilçe örgütleri devam etti.

Recep Kenan / itvhaber.com

Celal Yalçın: Adalet ve Demokrasi Nöbetimizin ikinci gününde Çağlayan Adliyesindeyiz. Cumhuriyetimizin kurumlarını ve demokrasimizi savunmaktan vazgeçmeyeceğiz!

Tüm İstanbul’u “Adalet ve Demokrasi Nöbeti”ne bekliyoruz!

CHP örgütleri tarafından yapılan apılan açıklamada, İstanbul Adliyesi önünde, Anayasal düzeni savunmak için buluşuyoruz. Tüm İstanbul‘u “Adalet ve Demokrasi Nöbeti”ne bekliyoruz.” İfadeleri yer aldı.

“Adalet ve Demokrasi Nöbeti” için Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi önünde bir araya gelen CHP Ataşehir ile birlikte Arnavutköy ve Bayrampaşa ilçe örgütlerinin üyeleri, “hak, hukuk, adalet” sloganları attı.

CELAL YALÇIN, ÜLKEMİZİ, VATANIMIZI VE ANAYASAMIZI KORUYACAĞIZ

“Adalet ve Demokrasi Nöbeti” sırasında açıklama yapan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Hatay Milletvekili Can Atalay’ın hukuksuz bir şekilde serbest bırakılmamasına, Yargıtay’ın Anayasa Mahkemesi’ni dinlememesine karşı başlattığımız Adalet ve Demokrasi Nöbeti’ne CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Arnavutköy İlçe Başkanlığı ve Bayrampaşa İlçe Başkanlığı nöbet usulünce devam ediyor. Bizler Anayasa’ya karşı yapılan bu müdahaleye karşı CHP örgütleri olarak her zaman dimdik duracağız. Ülkemizi, vatanımızı ve Anayasamızı her daim koruyacağız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ