logo

CHP Ataşehirli Kadınlar İhtiyaç Sahiplerine Halk Ekmek Dağıttı

CHP Ataşehirli Kadınlar İhtiyaç Sahiplerine Halk Ekmek Dağıttı

CHP Ataşehirli kadınlar, Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerinde İBB halk ekmek mobil araçlardaki ekmekleri satın alarak ihtiyaç sahibi komşulara dağıttılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları, İBB halk ekmek mobil araçlardaki ekmekleri satın alarak Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerinde ihtiyaç sahibi komşularına dağıttılar.

39 ilçede CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman öncülüğünde Ataşehir’de  büyüyen dayanışma ile Seval Düzenli başkanlığındaki CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları, CHP İstanbul İl Başkanlığı programı kapsamında, İl ve ilçe yöneticileriyle Ataşehir Belediye yönetimi desteği ile İBB halk ekmek mobil araçlardaki ekmekleri satın alarak Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerinde ihtiyaç sahibi komşularına dağıttılar.

CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Bugün 39 ilçede @chpkadinistanbul başkanımız @yesimagirmanchp öncülüğünde dayanışmayı büyütüyor, umudu çoğaltıyoruz.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallemizde @ibbhalkekmek mobil araçlardaki ekmekleri satın alarak ihtiyaç sahibi komşularımıza dağıtıyoruz.

Bu projede ve her zaman Tüm Ataşehir Kadınların yanında en büyük destekçimiz olan ; CHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Gamze Akkuş İLGEZDİ Ataşehir Belediye Başkanımız sayın Battal İLGEZDİ Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılarımız başta olmak üzere, Bizlerden desteğini esirgemeyen CHP İstanbul İl Başkan Yardımcımız sayın Serpil Beşok, Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekilimiz  Ataşehir İlçe Başkanımız  Celal Yalçın İl Kadın Kolu Başkan Yardımcımız Ferda Altıntaş, İl Kadın Kolu Başkan Yardımcımız Sevgi Erdem, Ataşehir İlçe Başkan Yardımcılarımız ve Tüm Kadın Örgüt emekçilerine teşekkür ederiz.

#birliktegüçlüyüz #chpkadınist #chpkadın #chpkadınatasehir @ibbhalkekmek

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ