logo

CHP, İçerenköy’deki Okul Aile Birliği Yöneticileriyle Buluştu

CHP, İçerenköy’deki Okul Aile Birliği Yöneticileriyle Buluştu

Okul Aile Birliği yöneticileri CHP İçerenköy Mahalle Temsilciliği tarafından düzenlenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi’nin katıldığı kahvaltıda buluştu.  

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı CHP İçerenköy Mahalle Temsilciliği Geleneksel Okul Aile Birliği Kahvaltısı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

CHP İçerenköy Mahalle Temsilciliği tarafından düzenlenen Okul Aile Birliği başkan ve yöneticileri ile buluşulan kahvaltıda konuşan CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, son 16 yılda eğitim sisteminin 14 kez değiştiğini, kayıp bir kuşakla karşı karşıya olunduğunu kaydetti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Okul Aile Birliklerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hatun Yıldız’ın öncülüğünde CHP İçerenköy Mahalle Temsilciliği ev sahipliğinde İçerenköy’deki kahvaltılı programla bir araya gelen CHP İlçe Yönetimi, CHP İçerenköy Mahalle Temsilcileri ve İçerenköy’de bulunan okulların Okul Aile Birliği Temsilcileri eğitim sistemi üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Okul Aile Birliklerinden Sorumlu CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Hatun Yıldız’ın mahallelerde gerçekleştirmeyi planladıkları okul aile birlikleri ile buluşmanın gerçekleşeceği kahvaltılı toplantının ilkine; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Ataşehir Okul Aile Birliklerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hatun Yıldız’ın aralarında olduğu ilçe yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları Semih Sadık Kayhan, Abdullah Der ve Orhan Çerkez, Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu, CHP İçerenköy Mahalle Temsilcisi Hıdır İğde, yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, İçerenköy Mahallesi’nden bulunan okul aile birliği başkan üyeleri katıldı.

“KAYIP BİR KUŞAKLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

Recep Kenan paylaştı: 28 Kasım 2018 Çarşamba

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı ve İçerenköy Mahalle Temsilciliği yönetimi ile Okul Aile Birliği başkan ve yöneticilerinin buluştuğu kahvaltıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, “Ülkemizde eğitim sistemimiz son 16 yılda 14 kez değişti. Aslında bu değişen eğitim sisteminin anlamı kayıp bir kuşak demek. Ilkokula başlamış, üniversiteye gelmiş ve bu süre içinde her sene eğitim sistemi değişmiş. Doğruyu bulmayı ararken arada kaybolmuş bir nesil var ve bu çok acı. Dolayısıyla bu noktada sizlere çok önemli görev düşüyor, tabii ki bizlere de düşüyor. Ama bizim sizler aracılığı ile yol yürümemiz gerekiyor, çünkü olayın içerisinde esas sizler varsınız” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi konuşmasını tamamladıktan sonra bir süre okul aile birliği temsilcileri ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Toplantının sonunda Ataşehir Belediyesi’nden oluşturulacak bir ekibin okullar ziyaret ederek, okul idaresi ve aile birliğini dinleyip karşılıklı görüş alış verişi yapmak, sorunların tespiti ve çözümü ile ilgili değerlendirme yapma kararı alındı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ