logo

CHP İstanbul İl Başkanlığı 37. Olağan Kurultayı İçin Toplandı

CHP İstanbul İl Başkanlığı 37. Olağan Kurultayı İçin Toplandı

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Canan Kaftancıoğlu başkanlığında 39 ilçe başkanı ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı toplantıda CHP 37. Olağan Kurultayı değerlendirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul İl Başkanlığı Canan Kaftancıoğlu başkanlığında 39 ilçe başkanı ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı toplantı düzenledi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı Canan Kaftancıoğlu başkanlığında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 39 ilçe başkanının katıldığı toplantıda CHP 37. Olağan Kurultayı hazırlıklar ile ilgili değerlenmeler yapıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 39 ilçe başkanının katılımı ile düzenlenen toplantı ile ilgili açıklama yapan CHP İstanbul İl Bakanı Canan Kaftancıoğlu, “Partimizin 37. Olağan Kurultayı’na ilişkin değerlendirmelerde bulunulması amacıyla 39 ilçe başkanımız ile bir araya geldik. Buluşmamızın ikinci bölümüne İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu da katıldı.” Dedi.

Öte yandan 2 Temmuz Madımak Oteli katliamını unutmayan CHP İstanbul İl Başkanlığı, 39 ilçe başkanının katılımı ile Sivas’ta yaşanan Madımak Oteli yangınında hayatını kaybedenleri andı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ