logo

CHP’den 97. Kuruluş Yıl Dönümü’nde Online Ödül Töreni

CHP’den 97. Kuruluş Yıl Dönümü’nde Online Ödül Töreni

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi CHP’nin 97. yıl dönümünü 9 Eylül’de pandemi kuralları çerçevesinde kutlayacaklarını ve yarışma ödüllerini vereceklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi CHP’nin 97. yıl dönümünü 9 Eylül’de pandemi kuralları çerçevesinde kutlayacaklarını ifade ederek, “Sabah 9.30’da Partimizin ve Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret edeceğiz. Bu vesileyle 23 Nisan yarışmalarımızın törenini de pandemi nedeniyle online yaparak dereceye giren eser sahiplerine ödüllerini Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu takdim edecek” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, pandemi nedeniyle daha önce açıklanan kutlama programında değişiklik yapıldığını açıklayarak, “Çocuklarımızın, velilerimizin ve partililerimizin sağlığını düşünerek yeni bir düzenlemeye gidildi.  Açık alanda dahi olsa sosyal mesafe kuralının önemine binaen ödül törenimizi online yapmaya karar verdik” dedi.

YARIŞMA SONUÇLANDI

CHP’li İlgezdi 23 Nisan Resim Şiir Beste Yarışmalarına katılan ve derece giren eser sahiplerine ödüllerinin online olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verileceğini kaydetti.

“Dereceye girenlerin seslerindeki heyecan ve gurur gelecek güzel günlere olan inancımızı tazeledi” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı İlgezdi, “Yüreği umut dolu yarınlar için çarpan eser sahiplerine teşekkür ediyoruz. Cumhuriyeti, egemenliği, demokrasiyi ve Atatürk’ü onların gözünüzden, renklerinden ve sesinden görmek, okumak ve duymak çok heyecan vericiydi. İnanıyoruz ki güzel günler yakın…” açıklamasını yaptı.

97 YIL ÖNCEKİ COŞKUYLA

Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi 97. yıl coşkusunu yaşadıklarının altını çizerek, “Kurtuluşun ve kuruluşun partisi olarak Kuva-i Milliye’nin, Anadolu ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyetinin bugünkü temsilcileri olan bizler partimizin 97 yaşını Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda Anıtkabir’de 97 yıl önceki coşku ve onurla kutlayacağız. Atamızdan sonra ikinci Cumhurbaşkanımız ve parti başkanımız İsmet İnönü’nün mezarını ziyaret edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ