logo

Çocukların Hayali Ataşehir HEM Kütüphanesi ‘Dilek Ağacı’nda

Çocukların Hayali Ataşehir HEM Kütüphanesi ‘Dilek Ağacı’nda

Ataşehir HEM 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukların hayallerinin asılı olduğu Dilek Ağacı Projesini hayata geçirdi.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçe okullarında eğitim gören 50 öğrencinin hayallerini gerçekleştirmek için Cemile Besler Kurs Merkezi’ndeki Geri Dönüşüm Kütüphanesi’nde çocukların hayallerinin asılı olduğu Dilek Ağacı Projesini hayata geçirdi.

Bu kapsamda 11 Nisan 2022 tarihinde Dilek Ağacına çocukların dilekleri asıldı ve kuruma ait sosyal medya kanalları ile proje tanıtımı yapıldı. Proje kapsamında Ataşehirli vatandaşları Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet YILMAZ Cemile Besler Kurs Merkezine beklediklerini söyledi. Ayrıca ilk aşamada 50 çocuk belirlediklerini ama hedeflerinin en az 500 çocuğun dileklerini gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

Projenin başladığı ve dileklerin asıldığı ilk günün ilk saatinde 10 dilek hayırseverler tarafından Dilek Ağacı’nda asılı oldukları alandan alınarak gerçekleştirildi.

Ataşehir HEM (Halk Eğitim Merkezi) Müdürü Saffet YILMAZ Dilek Ağacı Projesinin oluşmasına katkıda bulunan Kurum Müdür yardımcıları Fatma AŞNAZ, Ayşegül ŞEN ve Emine DEMİRÖZ ile öğrencilerin belirlenmesinde etkin rol oynayan Çağrı Bey İlkokulu Müdürü Adem IŞIK’a teşekkür ederek Halk Eğitimi Merkezi olarak vatandaşlarımızın her anlamda yanlarında olmayı amaç edindiklerini ve bu kapsamda birçok etkinlik ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ