logo

Çorumlu Dernekler Federasyonu Yeni Genel Merkezi Açıldı

Çorumlu Dernekler Federasyonu Yeni Genel Merkezi Açıldı

Merkezi Ataşehir’de olan Çorum derneklerinin çatı örgütü, Çorumluları buluşturan, Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Merkezi’nin İçerenköy’deki yeni merkezi törenle açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir, İstanbul, Türkiye ve yurt dışında yaşayan Çorumluların birlik, beraberlik ve dayanışma amacıyla kurdukları dernekleri buluşturma, Çorumlular ve STK’ları arasında dayanışmayı güçlendirmeyi hedefleyen Çorum STK’larının çatı derneği Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu yeni Genel Merkezi törenle açıldı.

ÇORUMLULAR FEDERASYONU MERKEZİ AÇILIŞI, İÇERENKÖY – ATAŞEHİR, İST.

Gepostet von Recep Kenan am Sonntag, 19. Januar 2020

 Ataşehir İçerenköy Mahallesi Hazan Sokak NO: 4 Ataşehir adresindek yeni merkez binasına taşınan Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Merkezi’nin açılışı Ataşehir ve İstanbul’daki Çorumlular, iş insanları siyasiler ve STK temsilcilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Yağışlı havada gerçekleşen açılışa katılan Çorumlular davul zurna eşliğinde halaylar ve yerel sanatçıların seslendirdiği eserlerin coşkusuyla gönüllerince eğlendiler.

Çorum ve Ataşehir protokolü üyelerinin katlımı ile gerçekleşen açılış töreninde kurdele kesilişi sırasında konuşan Genel Başkan Metin Akkuş, açılışa katılan konuklarına teşekkür ederek, “Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Merkez binamızın açılışına katılan tüm başkanlarımdan Allah razı olsun. Burada hemşerilerimiz ve Ataşehir için hayırlı, bereketli işler yapacağız.” dedi.

Protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Yağışlı havada gerçekleşen Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Merkezi salonuna geçen davetlilere ikramlarda bulunuldu.

İçerenköy’ün merkezinde bulunan ederasyonunu Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Merkezi’nin açılışına; Federasyon Genel Başkanı Metin Akkuş ve yönetim kurulu üyelerini yanı sıra; Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar’ın aralarında olduğu İstanbul’da ve çeşitli bölgelerede görev yapan Çorumlu bürokratlar, dernek ve başkanları, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve yönetimi, CHP Ataşehir eski İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Hışman, Sadık Kayhan ve Ekrem Köse, Ataşehir Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Aydoğanoğlu, CHP Maltepe Meclis Üyesi Erol Tepebaşı, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Arif Kuşçu ve Duran Acar, MHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Kazan, Ataşehir Belediye Meclisi eski 1.Başkan Vekili, Ataşehir Kastamonulular Derneği Başkanı M.Kemal Aldoğan, Sanatçı Yılmaz Cesur, Şair Zeynel Parmaksız, STK temsilcileri ve Çorumlular katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ