logo

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Adaylıktan Çekildiğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Adaylıktan Çekildiğini Açıkladı

Seçimi kaybedenlerin suçu kendisine atacağını söyleyen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adaylığından çekildi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekildi. İnce, Memleket Partisi her evden bir oy istedi.

KAYBETTİKLERİNDE BÜTÜN SUÇU BİZE ATACAKLAR

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Adaylıktan çekiliyorum. Bunu milletim için yapıyorum. Yoksa seçimi kaybettiklerinde bütün suçu bize atacaklar. Memleket Partisi’ne her evden bir oy istiyorum. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum.” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde sabah saatlerinde kurmaylarıyla yaptığı toplantının ardından partisinin genel merkezinde açıklama yaptı.

SON 45 GÜNDE GÖRDÜKLERİMİ 45 SENEDE GÖRMEDİM

Siyasi yolculuğuna 15 yaşında başladığını kaydeden Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce yaptığı açıklamada, “Son 45 günde gördüklerimi 45 senede görmedim. Sahte dekontlar, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, fotoğraflar… İsrailli bir cinsel ilişki görüntü sitesinden alıyor görüntüyü benim kelleyi kesip ortaya koyuyor FETÖ’cüler. Muhalif olmak için bunu paylaşanlar da var. Benim böyle bir görüntüm, ses kaydım yok. Özel hayatın gizliliği falan değil bu, iftira.” Dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINDAN ÇEKİLİYORUM!”

Türkiye’ye üçüncü bir yol önerdiğini, “Ne sağdan, ne soldan; Atatürk’ün yolundan” dediğini vurgulayan Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, adaylıktan çekildiğini “Yeni bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadım. Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde bütün suçu bize atacaklar. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Memleket Partisi’ne her evden bir oy istiyorum. Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekiliyorum.” İfadeleri ile duyurdu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ