logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı Tatili Kararını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı Tatili Kararını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından Kurban Bayramı tatili ve ikramiye ile ilgili alınan kararları açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyle yaptığı ilk toplantının ardından, kabinede alınan kararları açıkladı.

Tatil 9 güne çıkan Kurban Bayramı‘nda 26-27 Haziran idari izinli. Emeklilerin maaşları ve bayram ikramiyeleri Kurban Bayramı öncesinde ödenecek.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLDU: 26-27 HAZİRAN İDARİ İZİN

Emekli maaşlarının ve bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı öncesinde ödeneceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı’nda 26-27 Haziran tarihlerini idari izin kararı alındığını,  bayram tatilinin 9 gün olduğunu açıkladı.

EMEKLİ MAAŞLARI VE BAYRAM İKRAMİYELERİ KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE ÖDEYECEK

28 Mayıs’taki ikinci turda yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, “Emeklilerimizin maaşlarını ve bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz. Kurban Bayramı’nda 26-27 Haziran tarihlerini idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonlarıyla birlikte vatandaşlarımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır.” dedi.

2023 YILI KURBAN BAYRAMI 28 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

2023 yılında 1. günü 28 Haziran’da başlayacak Kurban Bayramı 1 Temmuz Cumartesi akşamı sona erecek. 27 Haziran Salı Arife olan 2023 yılı Kurban Bayramı 28 Haziran Çarşamba günü başlıyor.

26 ve 27 HAZİRAN İDARİ İZİN: TATİL 9 GÜN

Arife günü yarım gün olan Kurban Bayramında 4 gün tatil. 26 Haziran Pazartesi ve 27 Haziran Salı günü de hükümet tarafından tatil ilan edildiği için bayram tatili hafta sonu tatilleriyle beraber toplamda 9 gün olacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ