logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan Normalleşmede Yeni Kararları Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Normalleşmede Yeni Kararları Açıkladı

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni düzenlemeleri aktardı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısında Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim kurulu tavsiyeleri görüşüldü. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı.

65 YAŞ VE ÜSTÜ HAFTANIN HER GÜNÜ 10:00 İLE 20:00 ARASINDA SOKAKTA

Kabine Toplantısı’nın ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 65 yaş ve üzeri vatandaşlara uygulanan sokak kısıtlamasında değişiklik yapıldığını, alınan kararla haftanın her günü Saat 10:00 ile 20:00 saatleri arasında sokağa çıkabilecekler.

18 YAŞ ALTI SOKAK KISITLAMASI “EBEVEYN” KAYDIYLA KALKTI

18 yaş altı sokak kısıtlaması kaldırılırken bu gruptakiler günün her saatinde ebeveynleri ile birlikte sokağa çıkabilecekler.

RESTORANLARIN KAPANIŞ SAATLERİ 24:00’A UZADI

Önceki uygulamayla Saat 22:00’ye kadar çalışma sınırlaması olan gösteri salonu, lokanta ve restoranların kapanış saatleri 24:00’a kadar uzatıldı.  

SİNEMA VE TİYATROLAR PERDELERİNİ 1 TEMMUZDA AÇARAK

Sinema ve tiyatrolar  perdelerini 1 Temmuzda açarak seyirci ile buluşacaklar.

15 HAZİRAN’DA NİKAH, 1 TEMMUZ’DA DÜĞÜNLER BAŞLAYACAK

15 Haziran itibarı ile açılacak olan nikah salonlarında nikah işlemleri yapılabilecek. Düğün salonları ise 1 Temmuz’da açılacak, düğünler başlayacak.

MİLLİ PARKLAR VE PARKLAR 18 YAŞ ALTI İLE 65 YAŞA ÜCRETSİZ

Milli Parklar ve parklar 18 yaş altı ile 65 yaş ve üstü için ücretsiz olarak hizmet verecek. Bu alanlar 18 yaş altı ile 65 yaş ve üstünün kullanımına açık olacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ