logo

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu İle Başladı

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu İle Başladı

Ataşehir’de Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü kutlamalarının yapılacağı Cumhuriyet Haftası etkinlikleri 28 Ekim Pazartesi günü Atatürk Anıtına  “Çelenk Sunumu” ile başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü kutlamalarının yapılacağı “Cumhuriyet Haftası” etkinlikleriyle başladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan resmi törende Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı İkmal Albay Volkan Aydın ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.

Çelenk sunma töreninin ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve yaşamını yitiren şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile resmi tören sona erdi.

Resmi törenin ardından Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü kutlama törenine katılan siyasi partiler ve STK’lar Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.

Resmi törenin Barış Sümen tarafından yapıldığı etkiliğin siyasi parti ve STK temsilcilerinin çelen sunduğu bölümünde sunun Tülay Uçar tarafından yapıldı.

Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü kutlama törenine katılan siyasi parti STK, kurum ve kuruluşlardan Ak Parti, Cumhuriyet Halk partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti, Deva Partisi, Vatan Partisi ve Millet partisinin aralarında olduğu siyasi partiler Atatürk Anıtına çelenk sundular.

Aralarında Muharip Gaziler Derneği, Muhtarlar Derneği, Engellileri Derneği, Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Ataşehir Eğitim Derneği’nin de aralarında olduğu STK, kurum ve kuruluş temsilcileri de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sundular.

Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü kutlamalarına Cumhuriyet Haftası’nda Ataşehir’de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde 29 Ekim Cumartesi günü saat 09.45’de tebriklerin kabulü ile devam edecek olan resmi kutlamalar 10.30’da Ataşehir Bulvarı’nda yapılacak geçit töreni ve okulların çeşitli etkinlikleriyle devam edecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümünü Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayı ve devamında sevilen müzik grubu Kurtalan Ekspres ve Haluk Levent konseriyle sürecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ