logo

Cumhuriyet Kupası Kick Boks Şampiyonasında Ataşehir Başarısı

Cumhuriyet Kupası Kick Boks Şampiyonasında Ataşehir Başarısı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında Kocaeli 29 Ekim Cumhuriyet Kupası adı ile düzenlenen kick boks şampiyonası geniş katılımla yapıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Türkiye Kick Boks Federasyonu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kapsamında İstanbul’da 800 sporcunun katılımı ile İstanbul 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kick Boks şampiyonası düzenledi.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında İstanbul 29 Ekim Cumhuriyet Kupası adıyla 800 sporcunun katılımı ile kick boks şampiyonası düzenlendi.

800 sporcunun katıldığı İstanbul 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kick Boks şampiyonasına 6 sporcu ile katılan Ataşehir Belediyesi Kick Boks Takımı turnuvayı 5 madalya ile tamamladı.

Ataşehir Belediyesi Kick Boks Takımı İstanbul 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kick Boks şampiyonasında 4 birincilik alarak alanlarında şampiyon olurken, bir sporcu da üçüncülük aldı.

Ataşehir Belediyesi Kick Boks Takımı 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kick Boks şampiyonasına antrenörler Ecevit Tikicier ve Leven Tikicier gözetiminde hazırlanarak katıldı.

Ataşehir Belediyesi Kick Boks Takımı antrenörü Ecevit Tikicier, açıklamasında; “Ataşehir Belediyesi Kick Boks Takımı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı 6 kişi katılıp, 5 Şampiyonluk alarak kutladı. Tüm sporcularımızı tebrik ederim.  Bizlere sonuz destek veren belediye başkanımız sayın Battal İlgezdi’ye sonsuz teşekkürler…” dedi.

İstanbul 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Kick Boks şampiyonasında şampiyon olarak kupa alan ve üçüncü olan Ataşehir Belediyesi Kick Boks Takımı sporcuları ve sıkletler:

  • 60 Kg Büyük Bayanlarda Kick Light : Gülşah Tikicieri Şampiyon
  • 48 Kg Genç Bayan Lovking Branşı : Sümeyye Kuzu Şampiyon
  • 50 Kg Genç Bayan Kick Light :   Rabia Utançlı Şampiyon
  • 65 Kg Genç Bayan Kick Light :   Güler Nehir Aktaş Şampiyon
  • Büyük Erkekler 75 Kg Kick Light : Ekin Yazıcı Üçüncü

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ