logo

ÇYDD Ataşehir Başkanı İlkiz Barkut Kulan Güven Tazeledi

ÇYDD Ataşehir Başkanı İlkiz Barkut Kulan Güven Tazeledi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ataşehir Şubesi Başkanlığını yürüten İlkiz Barkut Kulan yapılan 10.Genel Kurulda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ataşehir Şubesi merkezinde gerçekleştirilen kongre sonrası konuşan ÇYDD Ataşehir Şubesi Başkanlığına yeniden seçilen İlkiz Barkut Kulan, ÇYDD Ataşehir Şubesinde haftada 7 gün gönüllü hizmet vermeye devam ettiklerini, Ataşehir halkının desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını söyedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ataşehir Şubesi dernek merkezinde gerçekleş Genel Kurul sonunda yeniden başkan seçilen İlkiz Barkut Kulan; “10. Olağan genel Kurulumuzu yaparak güven tazeledik. Başkan olarak devam ediyorum. Ataşehir ÇYDD olarak hem eğitim evi hem de şube olarak projelerimize devam edeceğiz. Amacımız daha çok gence ulaşmak. Bu kapsamda yazın Atasehir’den gönüllü öğrencilere yaz okulu yapacağız. Ataşehir ÇYDD olarak haftada 7 gün çalışarak gönüllü hizmet vermeye devam ediyoruz. Ataşehir halkının desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu Işığımız Türkan Saylan. Türkanlar ve Saylanlar yetiştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ