logo

Deva Ataşehir Adayı Çetinkol, ‘Ataşehir’de Siyasetin Sıkışmışlığını Gördüğüm’

Deva Ataşehir Adayı Çetinkol, ‘Ataşehir’de Siyasetin Sıkışmışlığını Gördüğüm’

Deva Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Necati Ali Çetinkol, Ataşehir’de siyasetin sıkışmışlığına çözümde adaylığının önemli olduğunu söyledi.

Recep Kenan / itvhaber.com

31 Ocak’ta gerçekleşen lansman sonrası SKM’nin kurulduğunu, broşür ve görsellerin hazırlanarak aday tanıtım toplantısı ile aktif çalışmalara başladıklarını vurgulayan Deva Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Necati Ali Çetinkol, Ataşehir‘de siyasetin sıkışmışlığını gördüğünü, bu sıkışmışlık içinde adaylığımın değerli ve önemli olduğunu düşündüğünü ve aday olduğunu kaydetti.

ATAŞEHİR’DE SİYASETİN SIKIŞMIŞLIĞINI GÖRDÜM

Adaylık kararı gerekçesini açıklayan Deva Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Necati Ali Çelikkol “Ataşehir için yapabileceklerimi gördüm. Ataşehir‘in hizmete ihtiyacı olduğunu gördüm. Ataşehir’de siyasetin sıkışmışlığını gördüm. Bu sıkışmışlık içinde partimin ve kendimin Ataşehir halkının ihtiyacını karşılamak için Belediye başkan adaylığımın değerli ve önemli olduğunu düşündüm.” dedi.

BARIŞ YILMAZKAYA: “ATAŞEHİR’E YAKIŞAN BİR ADAY”

Deva partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Necati Ali Çelikkol adaylığı tanıtım programı açılışında  konuşan Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, belediye başkan adayları Necati Ali Çetinkol’un Ataşehirli olduğunu CV’sinin dolu, Ataşehir’e yakışan bir aday olduğunu kaydetti.  

DEVA ATAŞEHİR OLARAK KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Deva partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Necati Ali Çelikkol’a Deva Ataşehir ailesi olarak desteklerinin altını çizen Barış Yılmazkaya,  “Deva Ataşehir ailesi ve teşkilatının desteği tam. Kendisinin yanındayız. Adayımızın geçmişi geleceğidir diyoruz. Ataşehir’e yakışan bir aday. Adayımız Necati Ali Çelik Çetinkol son derece deneyimli ve liyakatli, tecrübeli. Deva Ataşehir ailesi olarak kendisine başarılar diliyoruz.” Dedi.

BELEDİYE BAŞKANI OLMAK HEDEFLERİM ARASINDA

Demokrasi ve Atılım partisi Ataşehir İlçe teşkilatı kurucuları arasında olduğunu, ilçe sekreteri olarak görev yaptığını o kaydeden Deva Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Necati Ali Çetinkol, Belediye Başkanı olmanın hedefleri arasında olduğunu, 31 Mart’ta da Genel Başkan Ali Babacan tarafında adaylığının kamuoyuna duyurulduğunu kaydetti.

NEDEN DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ, NEDEN DEVA?

Neden Demokrasi ve Atılım Partisi, neden DEVA? Sorularının yanıtını vermek istediğini kaydeden Necati Ali Demirkol, siyaset yapmak için toplumun herkesin kucakladığını ifade ettiği Deva Partisi’ni seçtiğini ifade ederek, Genel Başkanımız Ali Bey’in toparlayıcı kişiliği, samimiyeti, nezaketi ne kendisine yakın bulduğunu özelliklerinin de tercihinde etkili olduğunu söyledi.

ATAŞEHİR’İN HİZMETE İHTİYACI OLDUĞUNU GÖRDÜM

Necati Ali Çetinkol, Belediye Başkanı adaylık tercihini de; “Bildiğiniz gibi Ataşehir’de yaşıyorum. Ataşehir’de olduğum için yapabileceklerim, Ataşehir için yapabileceklerimi gördüm. Ataşehir’in hizmete ihtiyacı olduğunu gördüm. Ataşehir’de siyasetin sıkışmışlığını gördüm. Bu sıkışmışlık içinde partimin ve kendimin Ataşehir halkının ihtiyacı olduğunu düşündüğüm bir alternatif olması, seçenek olması anlamında Belediye Başkanı olmanın çok değerli olduğunu; hem benim için, hem Ataşehir için hem de kişisel hedeflerim için çok önemli olduğunu düşünüyorum.” İfadeleri ile açıkladı.

ATAŞEHİRLİ UCUZ VE KALİTELİ GIDAYA ULAŞABİLMELİ

Yerel seçim sonrası çok ciddi bir ekonomik sorunların görüldüğünü kaydeden Deva Partisi Ataşehir belediye başkan adayı Necati Ali Çetinkol, mayıs haziran ayında enflasyon çıkışını dikkat çekerek, “Seçim sonrası çok ciddi bir hayat pahalılığı yaşayacağız. Kısa vadeli ve en önemlisi vatandaşlara soluk aldıracak çözümlerden bir tanesi; Ataşehir’de yaşayan insanlarımızın ucuz ve kaliteli gıdaya ulaşabilmeleri ve ihtiyaç olması. Ucuza ve kaliteli gıdalara erişecek noktaların daha iyisini yapmak. Ucuz gıdaya ulaşabilmek için çözüm sunmak.” Dedi.

ATAŞEHİRLERİN HAKLARINI KORUYARAK YERİNDE DÖNÜŞÜM!

Ataşehir’de İstanbul geneli gibi bir deprem gerçeği olduğuna dikkat çeken Çetinkol, “1999 depreminde söylenenin30 yıllık bir zaman diliminde büyük deprem olacağı beklentisi. Belki olmayacak ama bilim de gerçeği söylüyor. Ataşehir’de seçimi alanının en büyük önceliklerden biri bu deprem olacak. Ataşehir’de imar ve iskanı çözerek, kentsel dönüşümü çok önemsiyoruz.  Ataşehir’de gerçekleşecek bu dönüşüm sırasında da Ataşehirlerin haklarını korumak ve dönüşümün yerinde yapılmasına inanan biriyim.” Diye konuştu.

GENÇ NÜFUSA SAHİP ATAŞEHİR’DE GENÇLER SIKINTI ÇEKİYOR

Deva Partisi Ataşehir belediye başkan adayı Necati Ali Çetinkol, aday tanıtım toplantısında şu ayrıntıların da altını çizdi:

“Genç bir nüfusa sahip olması olmasına rağmen Ataşehir’de gençler sıkıntı çekiyor. Belediye olarak gençlerimizin ve kadınlarımızın sorunlarını çözebilecek; kültür, koçluk, önderlik ve liderlik çalışması yapmamız gerekiyor.”

İNTERNET BAĞLANTISI OLAN ÇALIŞABİLECEĞİ SOSYAL TESİSLER OLMALI

“Gençlerimizin ve halkımızın rahatça kahve içebileceği ve bir ve bir internet bağlantısı olan korkmadan çalışabileceği sosyal tesisler olmalı.”

YAŞLARIMIZ VE EMEKLİLERİMİZİ UNUTMAMAMIZ LAZIM

“Yaşlarımız ve emeklilerimizi unutmamamız lazım. Yaşlarımızın rahatlıkla oturabileceği sosyalleşebileceği mekanlar yaratmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu hedefler ve iddialarımızda yola çıkıyoruz.”

DEVA ATAŞEHİR ADAYI NECATİ ALİ DEMİRKOL KİMDİR?

1967 yılında Tarsus’ta 2 matematik öğretmeninin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Haydarpaşa Teknik Lisesinden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Doğu Akdeniz Üniversitesi elektronik mühendisliği bölümünde 1992’de tamamladı. 30 yıllık iş hayatında yerli ve uluslararası teknoloji şirketlerinde dijital transformasyon konularında orta ve üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Hayata geçirdiği projeler içinde dijital ortamlarında ve Mernis kimlik altyapısı için bilgi toplanması özel bankalar ve Telekom operatörleri elektronik arşivleri oluşturulması, kağıtsız bankacılık projeleri, biyometrik imza ile dijital olarak evrakların işlenmesi projeleri ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının mevcut arşivlerinin dijital ortam alınması ve bilgiye ulaşılması projeleri sayılabilir.

Yurtdışı görevi dolayısıyla ailece 2 yıl Güney Afrika Cumhuriyeti’nde farklı kültürler deneyimledi.

Ağustos 2020’den itibaren Deva Partisi Ataşehir kurucu Başkanı Yardımcısı olarak İlçe Sekreterliği görevlerini üstlendi. 20 yılı aşkın bir süredir Ataşehir’de ikamet eden Çetinkol; Ataşehir sakini, lisanslı golf sporcusu, evli, 1 çocuk babası ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Çetinkol, halen teknoloji danışmanlığı hizmetleri ile bilişim teknolojileri firmalarına danışmanlık vermekte olup iş geliştirme ve dijital teknolojileri konusunda firmalara liderlik yapmaktadır.

Finansal okur yazarlığı ile Türkiye ve uluslararası piyasalarda para ve borsa hareketlerini analiz etmeye devam eden Necati Ali Çetinkol, NLP ile de liderlik konularıyla ilgilidir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ