logo

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Yılın Son Toplantısını Yaptı

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Yılın Son Toplantısını Yaptı

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya ev sahipliğinde İl yöneticileri ve yönetim kurulu üyelerinin katılıdığı kahvaltılı program ile yılın son toplantısını gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, “DEVA Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak yılın son toplantısını gerçekleştirdik.”

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı toplantısı, DEVA Partisi Adalet ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Zerrin Baysal, Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuri Beğendik, İl Yönetim Kurulu Üyesi Numan Emre Ergin, İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, Yönetim Kurulu üyeleri, gençlik ve mahalle yöneticileri ile teşkilat üyeleri katılımı ile gerçekleşti.

DEVA ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI OLARAK YILIN SON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda açıklama yapan DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, “DEVA Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak yılın son toplantısını gerçekleştirdik. Yıl boyunca yapmış olduğumuz çalışmalarımızın üzerinden geçtiğimiz ve de yeni çalışmalarımıza zemin hazırlarladığımız oldukça verimli bir toplantı oldu. Bu toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan il başkan yardımcılarımıza, teşkilatımıza ve genç kadromuza teşekkür ederiz.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ