logo

Dumankaya Fikirtepe Dönüşümünden Çekiliyor mu?

Dumankaya Fikirtepe Dönüşümünden Çekiliyor mu?

dumankaya-Fikirtepe_donusumDumankaya İnşaat,  Fikirtepe Kentsel Dönüşümü çalışmalarındaki sessizliği firmaya imza atan arsa sahiplerini tedirgin ediyor. Dumankaya, Fikirtepe’den çekiliyor mu sorusunu soruyorlar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fikirtepe Haber’de yer alan haberdeki iddiaya göre; Fikirtepe dönüşüm alanında, iflas etmiş bir müteahhidi bünyesine katarak büyük iddialarla imza toplamaya başlayan Dumankaya’nın  Fikirtepe Kentsel Dönüşümü çalışmalarındaki büyük sessizliği firmaya imza atan arsa sahiplerini tedirgin ediyor.

“Eğitim Mahallesi ve Güral Adasından Çekilmesi Kaygılandırıyor”

Fikirtepeli arsa sahiplerinin “İflas eden müteahhit” tedirginliğiyle can simidi olarak gördükleri Dumankaya İnşaat’a zorluk çıkarmadan imza atıklarının ifade edildiği haberde, adada imzaların bitmiş olmasına rağmen firmanın bölgeye tek bir çivi çakmaması ve daha önceden girdiği Eğitim Mahallesi ve Güral adasından da çekilmesi firma hakkında büyük kuşkuların oluşmasına neden olduğuna dikkat çekiliyor.

”Biz Dumankaya’yız İşimizi Bilir, Bitiririz”

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya, Dervişoğlu İnşaat’ın imzaları tamamlayamama bahanesi ile devrettiği bir diğer adaya girmeden önce yapılan toplantıda  ”Biz Dumankaya’yız ve işimizi bilir, bitiririz” sözlerinin de hatırlatıldığı haberde Fikirtepe sakinlerinin 3 yıllık kaybına dikkat çekilerek hala devam eden belirsizlik yaşadıklarının altı çiziliyor.

KAYNAK: Fikirtepe Haber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ