logo

Dünyanın Sağlık Girişimcileri Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’nde Buluşuyor!

Dünyanın Sağlık Girişimcileri Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’nde Buluşuyor!

Türkiye’nin sağlık temalı sayılı üniversitelerinden Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, yenilikçi sağlık teknolojisi girişimcilerini ağırlıyor.

Dünyanın dört bir yanından sağlık girişimcileri Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’nde buluşuyor!

Sağlık ve yaşam bilimleri alanında çalışan yerli ve uluslararası inovatif girişimler, 19 Eylül 2023’te Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Sağlık & Yaşam Bilimleri ve Teknolojiler Zirvesi-Proje Pazarı” ve “Demo Day” etkinliklerinde bir araya geliyor.

Türkiye’nin sağlık temalı sayılı üniversitelerinden Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, yenilikçi sağlık teknolojisi girişimcilerini ağırlamaya hazırlanıyor. 19 Eylül 2023tarihinde düzenlenecek olan “Sağlık & Yaşam Bilimleri ve Teknolojiler Zirvesi-Proje Pazarı” (Health & Life Sciences and Technologies Summit – Project Fair) ve “Demo Day” etkinliklerinde yurt içinde ve uluslararası arenadan yenilikçi teknoloji ve girişimler, uluslararası yatırımcılar, fon sağlayıcılar ve iş ortakları ile buluşacak. Etkinlik kapsamında, girişimlerin sunumları yapılacak, bire bir görüşmeler düzenlenecek ve networking imkanları sağlanacak.

“Sağlık & Yaşam Bilimleri ve Teknolojiler Zirvesi-Proje Pazarı” etkinliği, TÜBİTAK 1503 Proje Pazarları Destekleme Programı kapsamında gerçekleştiriliyor. “Demo Day” ise Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Uyum için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi (EHANCER) projesi ile desteklenen İstanbul Uluslararası Girişimcilik Programı kapsamında düzenleniyor.

Proje Pazarı – Eşleştirme etkinliği kapsamında 7 farklı tema bulunuyor:

  • Yapay Zeka (AI) –  Yazılım
  • Biyomedikal
  • Biyoteknoloji
  • Biyoekonomi
  • Doğal Kaynaklar
  • Biyobilgi
  • Gıda / Tarım

Etkinlik 19 Eylül 2023Salı günü saat 10.00’daBezmiâlem Vakıf Üniversitesi Fatih Vatan Caddesi Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.İstanbul Valisi Davut Gülde etkinlik sonundakiödül törenine teşrif edecek.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi https://be-pathfinder.b2match.io/ platformundan alınabiliyor.

PROGRAM

Tarih      : 19 Eylül 2023 Salı

Saat       :10.00

Yer         : Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Fatih Merkez Yerleşkesi

                  Topkapı Mah. Adnan Menderes Bulv. No: 113

                  34093 Fatih/İstanbul

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ