logo

EA SPORTS FIFA Online 4 Erken Erişim Günleri Başlıyor!

EA SPORTS FIFA Online 4 Erken Erişim Günleri Başlıyor!

Yayıncı 101XP firması, Electronic Arts tarafından geliştirilmiş oynaması ücretsiz bir bilgisayar oyunu EA SPORTS™ FIFA Online 4 4oyununun 2 Eylül tarihinde servise sunuluyor.

Yayıncı 101XP firması, EA SPORTS™ FIFA Online 4 oyununun 2 Eylül tarihinde servise sunulacağını bildirdi.

EA SPORTS FIFA Online 4, 2 Eylül’de açılıyor!

EA SPORTS™ FIFA Online 4, Electronic Arts tarafından geliştirilmiş oynaması ücretsiz bir bilgisayar oyunudur.

Geçmişin ve şimdinin yıldızlarının aralarında bulunduğu 17,000 futbolcu, Türkiye Süper Ligi ve UEFA™ Şampiyonlar Ligi ile birlikte 30+ farklı ligden 600’den fazla takım sporseverleri bekliyor. Yerel ve özel sunucular ile tüm Türkiye’den maksimum sayıda oyuncu için rahat oyun deneyimi arttırılıyor.

Erken Erişim Günleri, 28 Ağustos’ta başlıyor! 

28 Ağustos itibarıyla oyuncuları Dereceli Maçlar, Lig Maçları, geniş seçenekleri ile takım taktik formasyonu içeren Teknik Direktörlük Modu, arkadaşlarla oynamak için Özel Maç modlarınında aralarında bulunduğu bir çok farklı oyun modunu oynayabilecekler. Oyuncular aynı zamanda takım görünüşünü özelleştirebilecek, antremanlarla oyuncularını geliştirebilecek ve oyuncularını transfer pazarında takas edebilecekler.

OYUN TEASER’INI İZLEYİN:
https://youtu.be/hcfAv8T4up8

OYUN TEASER İZLEYİN

EA SPORTS™ FIFA Online 4 tamamen Türkçeleştirilmiş olup, UEFA™ Şampiyonlar Ligi ve UEFA™ Avrupa Ligi maçlarındaki anlatımlarıyla da tanınan Murat KOSOVA &  Nebil EVREN, ikilisi tarafından seslendirildi.

28 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Erken Erişim Günlerine katılmak isteyen oyuncular, EA SPORTS™ FIFA Online 4 resmi sitesi fo4tr.101xp.com üzerinden 27 Ağustos’a kadar kayıt olabilirler.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ