logo

Eğitime Teşvik İçin Başlayan Baba Kızıyla Birlikte Lise Diploması Aldı

Eğitime Teşvik İçin Başlayan Baba Kızıyla Birlikte Lise Diploması Aldı

Kızının eğitimini teşvik amacı ile Halk Eğitimde açık liseye kayıt olan Baba Faruk Kılıç ve kızı Emine Kılıç aynı anda liseden mezun olarak diplomalarını birlikte aldılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kızını eğitime teşvik için açık öğretime kayıt olan baba Faruk Kılıç kızı Emine ile birlikte diploma aldı.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi (HEM) devletin resmi kurs merkezi olarak hizmet vermesinin yanında, çeşitli nedenlerle eğitimine devam edemeyen insanlar için Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi ile ilgili işlemlerin de yürütüldüğü kurum.

Bu kapsamda Açık Öğretim yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi’nin Küçükbakkalköy’deki merkez binasında yürütülüyor.

1 YILDA ORTAOKUL I 2.5 YILDA DA LİSE DİPLOMASI

Açık Öğretim işlemleri ile ilgili bilgi veren Ataşehir HEM (Halk Eğitim Merkezi) Müdürü Saffet YILMAZ her eğitim-öğretim yılında 3 dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemi yapıldığını belirterek, kayıt işlemlerini her dönem tamamlayan vatandaşların başarılı oldukları takdirde 1 yılda Ortaokul diploması 2.5 yılda da lise diploması alma şansları olduğunu belirtti. İlk dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 8 Ekim 2021 tarihinde sona ereceğini belirterek Ataşehirlileri açık ortaokul ve lise işlemleri için kuruma davet etti.

BABA FARUK KILIÇ KIZI EMİNE KILIÇ İLE AYNI ANDA MEZUN OLDU

Açık Öğretim Lisesi kapsamında diploma işlemleri de Kurum tarafından tamamlanıp mezun öğrencilere Kurumda verilmektedir. Bu kapsamda kızının okuması için onu teşvik amacı ile liseye kayıt olan Baba Faruk Kılıç kızı Emine Kılıç ile aynı anda mezun oldular. Bu mezuniyet sevinçlerini de Kurum Müdürü Saffet YILMAZ ve Açık Öğretim işlemlerinden sorumlu Müdür Yardımcısı Ayşegül ŞEN ile paylaştılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ