logo

Ekip Uyumu Başarıyı Getiriyor

Ekip Uyumu Başarıyı Getiriyor

battalRecep Kenan/itvhaber.com

Başarıda ekip uyumu çok önemlidir. Bunu Ataşehir’in yerel yönetiminde görmek mümkün.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, oluşturduğu ekiple sağladı, yeni kurulmuş bir belediyenin bu günkü başarısını. Ve bu başarı sonucu halkın Battal İlgezdi sevgisi, güveni oluştu.

Yerel yönetimlerin halka en yakın ayağı muhtarlar da belediye ile uyumlu bir ekip oluşturdu. Manşetimizde de gördüğünüz gibi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Ataşehir’in 17 mahalle muhtarından 14’ünün bir araya gelip; yerel yönetimde omuz omuza, uyum
içerisinde ekip ruhu ile çalıştıklarını gösteriyorlar.

Muhtarlar yerel yönetimlerin başarısı için çok önemli, Halkın içindeler. Halkla birlikteler. Sorunları talepleri zamanında tespit edebiliyorlar. Tespit, teşhis doğru ve zamanında olunca; başarı kaçınılmaz!

** ** **

İftar etkinlikleri bol bir Ramazan geçirdik. Hem belediye hem de sivil toplum kuruluşları ile dernekler düzenledikleri iftarlarda Ataşehirlileri bir araya getirerek bu gün unuttuğumuz, ya da ihmal ettiğimiz komşu ziyaretlerini, misafirliklerde komşu buluşmalarını hatırlattı. Anadolu kültürünün en önemli geleneği olan komşuluk yaşandı bir anlamda. Tabii bolca seçim kulisleri yapıldı iftar
sofralarındaki buluşmalarda.
Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kardeş Kültürlerin Festivali’nin en önemli katkısı bu. Ataşehirlileri mahalle meydanlarında bir araya getirip, aynı anda üzüntü ve sevinç duygularını paylaşmalarını sağlıyor.

** ** **
Yerel seçim çalışmaları giderek hız kazanıyor. Tüm yurdumuzda olduğu gibi Ataşehir’de de siyasi partiler aday belirleme çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu konuda en önemli çalışma Cumhuriyet Halk Partisi’nde yürütülüyor.

CHP’de Ataşehir Belediye Başkanlığı için 6 aday başvurdu. Şu anki Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte; Sefa Sarısoy, Zafer Nuhoğlu, Beytullah Doğanay, Sani Yıldırım, Nurettin Öğütoğulları Ataşehir Belediye Başkanlığı aday adayları. Ataşehir Belediye Meclis üyelikleri için de 129 aday adaylığı başvurusu yapıldığı bildiriliyor.

Bunun dışında Milliyetçi Hareket Partisi’nden Mehmet Tatar adaylığını açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi ise henüz adaylıklarla ilgili her hangi bir açıklama yapmış değil. Ak Parti Ataşehir yetkilileri, milletvekilleri ve İl Başkanı tarafından yapılan açıklamada; partilerinin seçim takviminin işlediği, zamanı gelince adaylıklar konusundaki gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade ediyorlar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ