logo

Ekrem İmamoğlu, ‘Biz Kimseyi Darda Bırakmayacağız’

Ekrem İmamoğlu, ‘Biz Kimseyi Darda Bırakmayacağız’

İBB Meclisi olağan üstü toplantısında borçlanma talebi büyük ölçüde geri çevrilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu ülke bu art niyeti asla unutmaz. İyilik her zaman kazanır.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İhtiyaç sahiplerine “şüphe” ile bakılarak destek olmalarının engellendiğini iddia eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İyilik her zaman kazanır.” Şeklinde paylaşım yaptı.

1 MİLYON İHTİYAÇ SAHİBİNE “ŞÜPHE” İLE BAKILDI

Yenikapı Kriz Merkezi’nde yapılan İBB Meclisi olağan üstü toplantısında pandemi sürecinde ihtiyacı olan bütçede borçlanma  talebi büyük ölçüde geri çevrilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İBB Meclisi’nde, bize başvuran 1 milyon ihtiyaç sahibine “şüphe” ile bakılarak destek olmamız engellendi.” Dedi.

BU ÜLKE BU ART NİYETİ ASLA UNUTMAZ

Yardımların işbirliğiyle dağıtılmasına da aynı partizan akılın “hayır” dediğini iddia eden Ekrem İmamoğlu, “Ama biz kimseyi darda bırakmayacağız. Bu ülke bu art niyeti asla unutmaz. İyilik her zaman kazanır.” Şeklinde açıklama yaptı.

İYİLİK HER ZAMAN KAZANIR

Meclis toplantısı ile ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya paylaşımında, “İBB Meclisi’nde, bize başvuran 1 milyon ihtiyaç sahibine “şüphe” ile bakılarak destek olmamız engellendi. Yardımların işbirliğiyle dağıtılmasına da “hayır” dedi aynı partizan akıl. Ama biz kimseyi darda bırakmayacağız. Bu ülke bu art niyeti asla unutmaz. İyilik her zaman kazanır.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ