logo

Ekrem İmamoğlu ve Aykut Erdoğdu Ümraniye Semt Pazarında

Ekrem İmamoğlu ve Aykut Erdoğdu Ümraniye Semt Pazarında

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Kulübü ziyaretinin ardından rotasını Ümraniye’ye çevirerek Aykut Erdoğdu ile birlikte ilçe turu yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Aykut Erdoğdu ile birlikte ilçe turu yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Kulübü ziyaretinin ardından rotasını Ümraniye’ye çevirdi.

Topağacı Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ziyaret eden İmamoğlu ve vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar yaşandı. İmamoğlu, kendisine, “Çalışıyorsun. Senden memnun İstanbul halkı. Güzel bir jesttir insanlarla buluşmak” diyen esnafa, “Pazarlarda aldığım öneriler, eleştiriler ya da pazarda duyduğum şeyler, bana belki de en fazla yardımcı olan şeyler. Vatandaşın yüzde 70’ini burada görüyoruz. Çünkü, gidip de bir ofiste, orada, burada olmuyor” yanıtını verdi.

İmamoğlu, “Sen iyi olduktan sonra biz de iyiyiz. Tansu Çiller’e özel imar çıkaran, bu vatandaşın, fakir fukaranın, tüyü bitmemiş yetimin hakkını peşkeş çeken Murat Kurum’a oy yok. 25 yıldır bu ülkeyi yönettiler, kentsel dönüşüm yeni mi akıllarına geldi” diyen başka bir vatandaşı da “Biz, hakkınızı koruyacağız” sözleriyle yanıtladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Kulübü ziyaretinin ardından rotasını Ümraniye’ye kırdı. Dudullu Organize Sanayi Yönetimi ile bir araya gelen İmamoğlu’na, CHP milletvekilleri Fethi Açıkel, Ali Gökçek ile CHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Aykut Erdoğdu ve CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel eşlik etti. İmamoğlu ve Erdoğdu, Dudullu’dan Topağacı Mahallesi’ne geçerek, semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan İmamoğlu ve Erdoğdu, yurttaşlardan gelen destek, eleştiri, talep, temenni ve sorunları dinledi. Pazar girişine konumlandırılan AK Parti mobil seçim standına uğrayan İmamoğlu, başarı dileklerini iletti. Pazarda yoğun ilgiyle karşılanan İmamoğlu, esnaf ve vatandaşlarla samimi sohbetler yapma olanağı buldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ