logo

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinde Cezalı Duruma Dikkat

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinde Cezalı Duruma Dikkat

Emlak sahiplerinin ödediği Emlak Vergisi ile işyeri sahipleri mükelleflerin ödediği Çevre Temizlik Vergisinde cezalı duruma düşmemek için belirlenen süre içinde ödeme yapılmalı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2019 yılının ilk taksit ödemeleri için son gün ise 31 Mayıs 2019 Cuma günü olarak belirlendi.

İlgili yerel belediyelerin tahsilnde yetkili olduğu Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri için bazı belediyeler vezneler cumartesi ve pazar günleri de açık olacak

Emlak sahiplerinin ödediği Emlak Vergisi ile işyeri sahipleri mükelleflerin ödediği Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri için son günü geçiren mükellefler faiz ödeme durumu ile karşı karşıya kalacak.

2019 Yılı Emlak ve işyeri Çevre, Temizlik Vergisi 1.Taksit ödemeleri Mayıs ayı içinde yapılıyor. Mükellefler belirtilen tarihler içerisinde vergi taksitlerini ödememeleri halinde gecikme faizi ile karşı karşıya kalacak.

Ataşehir Belediyesi mükellef iseniz; https://ebelediye.atasehir.bel.tr/Giris/Index/?returnURL=/Borc/Index/  sayfasından kullanıcı işlemleriyle uğraşmadan ‘’Sicil No’’, ‘’T.C Kimlik No’’ veya ‘’Vergi No’’ bilgilerinizi girerek hızlıca borçlarınızı sorgulayabilir ve ödeyebilirsiniz.

Bir çok belediyelerde resmi web siteleri üzerinden elektronik işlemlerle Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri yapılabiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ