logo

Ender Saraç, ‘Cinsel istismar’ iddialarla ilgili Açıklama yaptı

Ender Saraç, ‘Cinsel istismar’ iddialarla ilgili Açıklama yaptı

“Cinsel istismar” iddiaları ile gündem olan Ender Saraç, iddialarla ilgili, “Kesin ve net yalan, iftira. Bunu kanıtlayacağız. Belgesini de sunacağız .” dedi.  

Recep Kenan / itvhaber.com

Cinsel istismar” iddiaları sosyal medyada gündem olan Ender Saraç‘tan ilk açıklama geldi.

Diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç tarafından 8. sınıfa giden oğlunu istismar edildiği iddiaları sosyal medyada gündem olmuştu.

Diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç’ın 8. sınıfa giden oğlunu istismar ettiği iddiaları sosyal medyada yer aldı. Sosyal medyada paylaşılan ve çocuğun okuldaki rehber öğretmenine yazdığı iddia edilen tutanakta yer alan istismarın detayları ile ilgili Ender Saraç’tan ilk açıklama geldi.

Ender Saraç iddialarla ilgili, “Kesin ve net yalan, iftira. Bunu kanıtlayacağız. Belgesini de sunacağız .” dedi.  

X hesabından, “Allah kuru iftiradan saklasın” ifadelerini kullanan da paylaşım yapan Saraç,  “Kamuoyuna duyuru. Ayrıca çok kısa sürede taciz olayının kesin ve net yalan olduğunun belgesini de sunacağız . Saygılarımla .” dedi.

“Cinsel istismar” iddiaları sosyal medyada gündem olan diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç, 10 yıl önce evlendiği iki çocuğunun annesi Benan Saraç’ın kendisine tekme tokat saldırdığını ve kravatla boynunu sıkarak nefes almasına engel olduğunu iddia ederek 1 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Benan Saraç ise psikolojik şiddete uğradığını söylemişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ