logo

Erdoğan, ‘İstanbul’u Anlamadan Türkiye’yi Anlayamazsınız’

Erdoğan, ‘İstanbul’u Anlamadan Türkiye’yi Anlayamazsınız’

Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın katılımıyla Bayram Şenocak’ın İstanbul Başkanlığı görevini Osman Nuri Kabaktepe’ye devrettiği 7. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi Genel Başkan Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrede konuşan Erdoğan, “İstanbul’u anlamadan Türkiye’yi anlayamazsınız. Eğer İstanbul’u küstürürseniz, eğer bu şehri kendinize sırt çevirtirseniz vay halinize.” Dedi.

İSTANBUL’U ANLAMADAN TÜRKİYE’Yİ ANLAYAMAZSINIZ

İstanbul’un önemine işaret eden Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresinde yaptığı konuşmada, “Böyle bir şehre hangi unvanla olursa olsun hizmet etmek şereflerin en büyüğüdür. İstanbul’u anlamadan Türkiye’yi anlayamazsınız. Eğer İstanbul’u küstürürseniz, eğer bu şehri kendinize sırt çevirtirseniz vay halinize. Böyle bir durumda, değil Türkiye’ye dünyaya sığamazsınız.” Dedi.

KABAKTEPE: SÖZ VERİYORUZ; BİZİM OLAN İSTANBUL’U YENİDEN KAZANACAĞIZ

7. Olağan İl Kongresinde Ak Parti İstanbul İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe yaptığı ilk açıklamada; “İstanbul Teşkilatı olarak tarihin huzurunda söz veriyoruz; tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul’u yeniden kazanacağız! Haydi Bismillah! Vira Bismillah! Akıbet tamam inşallah!” ifadelerine yer verdi.

YENİ İSİMLERİN BAYRAK YARIŞINDA NÖBETİ DEVRALDI

Osman Nuri Kabaktepe‘nin devraldığı sancağı İstanbul’da çok daha yukarılara taşıyacağına inandığını kaydeden Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevi devreden il başkanı Bayram Şenocak’a teşekkür ederek, ilçe teşkilatlarında yüzde 70’i, il teşkilatlarında yüzde 65’i bulan oranlarda yeni isimlerin bayrak yarışında nöbeti devraldığının altını çizdi.

DEĞİŞİM HAYATIN GERÇEĞİDİR, BAZEN KENDİNİ DAYATIR

Ak Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresinde konuşan Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Değişim dediğimiz hayatın gerçeğidir. Bazen de herhangi bir sebep aranmaksızın gelir kendini dayatır. Mesela bugün de burada bizim adımıza İstanbul’un her ilçesini, her mahallesini, her caddesini, her sokağını, her hanesini muhabbetle kucaklayacağına inandığımız bir dava arkadaşımıza il başkanlığı görevini tevdi edeceğiz. 1994 ruhuyla 2023 hedeflerimizi gerçekleştirecek bir arkadaşımızı, Osman Nuri Kabaktepe kardeşimizi İstanbul’a il başkanı yapıyoruz. Osman Nuri Kabaktepe çok uzun yıllardır şahsen tanıdığımız, gayretine, samimiyetine, davamıza olan sadakatine bizzat şahitlik ettiğimiz bir kardeşimizdir.” Dedi.

BAYRAM ŞENOCAK’A TEŞEKKÜR, İL BAŞKANI KABAKTEPE’Yİ TEBRİK

Kongre sonrası Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen İstanbul 7. Olağan İl Kongremizde görevini devreden Bayram Şenocak Başkanımıza değerli katkıları için teşekkür ediyor, İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe Başkanımızı tebrik ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ