logo

Erdoğan’ın Katılımıyla Cumhur İttifakı ‘Büyük İstanbul Mitingi’ Düzenlendi

Erdoğan’ın Katılımıyla Cumhur İttifakı ‘Büyük İstanbul Mitingi’ Düzenlendi

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenen “Büyük İstanbul Mitingi”ne katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlediği “Büyük İstanbul Mitingi“ne katılan ve eşi Emine Erdoğan ile beraber sahneye çıkan Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan, alandaki vatandaşları selamlarken, Cengiz Kurtoğlu’nun “Duyanlara Duymayanlara” şarkısına eşlik etti.

Mitingdeki konuşmasında muhalefeti ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Erdoğan, “14 Mayıs’ta birilerini emekliye sevk edeceğiz. Onların kim olduğunu biliyorsunuz, dün Maltepe’deymişler. Evet, şimdi resmi rakamı getirdiler bana, resmi rakam 1 milyon 700 bin.” Dedi.

İstanbul’un Balkanlar’dan Kafkaslar’a, Kırım’dan Kerkük’e, Batı Trakya’dan Türkistan’a dört bir taraftan özbeöz kardeşlerinin şehri olduğunu kaydeden Erdoğan, bütün dünya önlerine serilse ve “Yerle gök arasında nerede yaşamak istersiniz?” diye sorulduğu takdirde cevaplarının “İstanbul” olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un bir başka olduğunu, İstanbul’un bu farklılığının şehre farklı bir şekilde hizmetkâr olmaya sevk ettiğini, kentin şairlerin anlata anlata, ressamların çize çize, şarkıcıların söyleye söyleye bitiremediği şehir olduğunu ifade etti.

İSTANBUL ‘BİRİLERİNİ EMEKLİ EDECEĞİZ’ DERSE BU İŞ BİTER

Alandaki vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan, “Hazır mıyız? Gümbür gümbür sandıklara gidiyor muyuz? Bütün yakınlarımızı, dostlarımızı sandıklara götürüyor muyuz? Ben size inanıyorum. Siz İstanbul’sunuz. İstanbul ‘evet’ derse bu iş biter. İstanbul ‘Birilerini emekli edeceğiz’ derse bu iş biter. Benim size inancım tam. Ve biz bugüne kadar sadece milletimizle yol yürüdük. Bugün de milletimizle yol yürüyoruz. Ben size inanıyorum. Size güveniyorum. Eğer siz ‘tamam’ derseniz bu iş bitmiştir.” Dedi.

14 MAYIS’TA EVLATLARININ GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR MUYUZ?

Erdoğan sözlerini, “İstanbul, 14 Mayıs’ta fethinden 570 yıl sonra bu şehrin Türkiye Yüzyılı heyecanıyla buluşturuyor muyuz? İstanbul, 14 Mayıs’ta bu ülkenin ve bu şehrin kazanımlarına sahip çıkıyor muyuz? İstanbul, 14 Mayıs’ta evlatlarının geleceğine sahip çıkıyor muyuz? İstanbul, 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı için ‘Bismillah’ diyor muyuz? İstanbul, 14 Mayıs’ta tercihini doğrudan yana kullanıyor musun?” ifadeleri ile sürdürdü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ