logo

Erkan İnşaat Fikirtepe Proje Alanında İmzaları Tamamladı

Erkan İnşaat Fikirtepe Proje Alanında İmzaları Tamamladı

erkan insaatKadıköy, Fikirtepe’de Kentsel Dönüşüm projesi yürüten Erkan İnşaat proje alanındaki hak sahiplerinin tamamının imzasını alarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne başvurusunu yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fikirtepe’de Kentsel Dönüşüm projesi çalışmasında hazırlık ve imza aşamasını tamamlayan proje alanındaki son hak sahibinden imza alarak kat karşılığı sözleşme ile İnşaat faaliyetlerine başlamak için ilk etaba ait proje ve gerekli evrakları tamamlayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etti.

Fikirtepe Haber’de yayınlanan habere göre; Fikirtepe’de Kentsel Dönüşüm projesi çalışmasında hazırlık ve imza aşamasını tamamlayan Erkan İnşaat’ tan yapılan açıklamada; “Azimli ve kararlı bir çalışmanın neticesi olarak vatandaşlarımızın haklı güvenlerini kazanmış bulunuyor ve bu gün itibarı ile son kalan imzanın da atılması ile imzaların  % 100’ünü bitirmiş olduk” dendi.

Erkan İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de 113 bin 176 metrekarelik alanda yürütülen Kentsel Dönüşüm alanında gerçekleştirilecek olan proje residence ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Karma kullanım avantajı sunan Erkan İnşaat’ın Fikirtepe’deki projesi Emay Fikirtepe, Sarphan Finans Park, Ağaoğlu Bomonti ve Bayrampaşa Rezidans gibi projelere imza atan Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ