logo

F.S.M Kopuzlar Vakfı Anaokulu Yıl Sonu Gösterisi Yapıldı

F.S.M Kopuzlar Vakfı Anaokulu Yıl Sonu Gösterisi Yapıldı

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kopuzlar Vakfı Anaokulu yıl sonu gösterisi Hasan Akan İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Okul öncesi şenliği kapsamında yapılan F.S.M Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kopuzlar Vakfı Anaokulu yıl sonu gösterisi Hasan Akan İlkokulu konferans salonunda 09/06/2014 saat 17.00 de yapıldı.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şb. Müdürü İrfan Zeki ER’in katıldığı Kopuzlar Vakfı Anaokulu yıl sonu gösterisi programı Okul müdürü Mahmut KOYUNOĞLU’nun açılış konuşması ile başladı.

F.S.M Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kopuzlar Vakfı Anaokulu yılsonu gösteri programı öğrencilerin bale gösterisi, modern dans gösterisi, Atatürk oratoryumu ve çeşitli yörelerden folklor gösterileriyle devam etti. Toplantısından dolayı programa katılamayan Anadolu Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel sekreteri Kemal Memişoğlu’nun ilettiği mesajı okundu.

Kopuzlar Vakfı Anaokulu F.S.M Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile yapılan protokol gereği öncelikli hastane personeli olmak üzere dışarıdan da öğrenciler almaktadır.

Kopuzlar Vakfı Anaokulu’na 2014-2015 Eğitim -Öğretim yılında 2011-2010 ve 2009 doğumlu öğrencilerin kayıtları alınmaktadır. Okulda tam gün olarak planlanan sınıflarda 07.30- 17.45 arası eğitime devam edilmektedir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ